آگاه: فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر به مدت هفت ماه و از ۲۰ مهر هر سال آغاز و تا ۲۰ فروردین سال بعد ادامه می‌یابد. صید پره یا تورگستر یکی از روش‌های سنتی صید ماهی استخوانی در شمال کشور است اما این روش در گذشته به جای استفاده از تراکتورهای طناب‌کش از دام برای کشیدن تورها از دریا استفاده می‌شد و به روش اکنون که هر چهار ساعت از دریا صید انجام می‌شد، نبوده است. استفاده از ماشین‌آلات اگرچه موجب صید بیشتری برای صیادان در سال‌های اخیر شده است اما صید بی‌رویه ماهی و همچنین آلودگی آب دریا و سواحل موجب شده است میزان صید نسبت به گذشته کاهش یابد. ماهی کپور، سفید و اردک‌ماهی از جمله ماهیان استخوانی است که درفصل صید در دام صیادان گرفتار می‌شوند.
عکس: مصطفی شانچی / ایسنا