-
«آگاه» ابعاد سفر سرلشکر باقری به پاکستان را بررسی کرد
دیپلماسی دفاعی در اسلامآباد
دیپلماسی دفاعی عبارت است از انجام مذاکرات و دیگر روابط بین نیروهای مسلح توسط دیپلماتهای نظامی که هدف آن، تاثیرگذاری بر محیطی است که نیروی نظامی در آن فعالیت میکند. مهمترین ویژگی دیپلماسی پیشگیرانه و دفاعی، توسعه فضای اعتماد در میان کشورهاست.
-
«جنین» همچون «غزه»، قلب تپنده مقاومت
طوفانالاقصی ۲؛ اینبار در کرانه باختری
با برقراری آتشبس در غزه، ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی، جنایات و وحشیگری خود را در کرانه باختری متمرکز کرده است. از سوی دیگر، «دونالد ترامپ» رییسجمهور جدید آمریکا در یکی از نخستین اقدامات خود، تحریمهای آمریکا علیه شهرکنشینان اشغالگر صهیونیستی را که در کرانه باختری مرتکب قتل و خشونت علیه فلسطینیان شده بودند ملغی کرد.
-
آغاز مرحله نخست رزمایش امنیتی تهاجمی متحرک نیروی زمینی ارتش
آتش سنگین ارتش بر مواضع تروریستها
مرحله نخست از رزمایش امنیتی تهاجمی متحرک نیروی زمینی ارتش، در منطقه شمالشرق کشور، با حمله پیشدستانه به مواضع گروهکهای تروریستی فرضی در آنسوی مرزها ازا ساعات ابتدایی بامداد روز دوشنبه آغاز شد.
تیتر سه سرویس
-
در دیدار با شهردار تهران صورت گرفت
تقدیر رییسجمهور از اقدامات شهرداری تهران در عرصه مدرسهسازی
مسعود پزشکیان، رییسجمهور در دیدار شهردار و معاونان شهرداری تهران که شامگاه سهشنبه برگزار شد، ضمن تشکر از اقدامات این نهاد در عرصه مدرسهسازی، اظهار کرد: در بخشهایی از شهر تهران و اطراف آن، از لحاظ سرانه آموزشی در وضعیت بسیار نامناسبی هستیم. دولت چهاردهم برنامهریزی کرده تا موضوع کمبود فضاهای آموزشی را در کل کشور برطرف شود و در ضمن ساختارها و شیوههای تعلیم و تربیت نیز اصلاح شده و ارتقا خواهد یافت.
-
پزشکیان در جمع مردم اهواز:
برای رفع مشکلات خوزستان عزیز همه تلاش خود را انجام خواهیم داد
رییسجمهور در جمع مردم اهواز با بیان اینکه حضور در استانها برای حل مشکلات مردم است، گفت: اینجا هستیم که حرفها و دغدغههای شما را بشنویم و برای رفع مشکلات خوزستان عزیز همه تلاش خود را انجام خواهیم داد.
-
آسیبشناسی تصدیگری افراطی دولت در اقتصاد ایران
نقش کلیدی بخش خصوصی در پیشبرد اقتصاد کشور
از روزی که در سال ۱۳۶۳ امام خمینی (ره) خطاب به هیات دولت فرمودند: «بازار را شریک کنید در کارها، بازار را کنار نگذارید. کارهایی که از بازار نمیآید و معلوم است که نمیتواند بازار انجام بدهد، آن کارها را دولت انجام بدهد.» و چند ماه بعد که در پیامی خطاب به ملت ایران نوشتند: «کشاندن امور بهسوی مالکیت دولت و کنارگذاشتن ملت، بیماری مهلکی است که باید از آن احتراز شود، تا همین بازدید اخیر رهبر انقلاب از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی (۲/۱۱/۱۴۰۳) که ایشان فرمودند: «تنها راه پیشبرد کشور، استفاده از توانمندیهای بخش خصوصی است» همواره رهبران انقلاب اسلامی بر میدان دادن به مردم در اقتصاد تاکید کردهاند.
-
بیان دستاوردها؛ درمان بیماری ناامیدی
امروزه یکی از مهمترین دغدغههای جامعه، تقویت روحیه امید و امیدآفرینی، بهویژه در میان جوانان و نوجوانان است. دشمنان انقلاب اسلامی و اسلام، با هدف تضعیف ایمان و مقاومت مردم، تمام تلاش خود را بر ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه متمرکز کردهاند.
-
قدرت درونزای ایران اسلامی
یکی از ویژگیهای رهبران مقتدر در هر جامعهای، خلق گفتمانهای مسلط اجتماعی است.گفتمان مسلط فرهنگی هر جامعه نیز که تعیینکننده فضای کلی تعاملهای فرهنگی و اجتماعی است، باید ازسوی رهبران تعیین شود. یا به عبارت دیگر، هرکس بتواند آفریننده و جهتدهنده به این گفتمان باشد، رهبر فرهنگی و اجتماعی جامعه است.
-
بحران تورم کمر تولید را خم کرده است
سیاست کشور باید در مسیر تولید باشد، نه مصرف
مسئله تکیه بر توان داخلی و تاکید بر رونق تولید داخلی و همچنین مشارکت جدی مردم در حوزه اقتصاد موضوعی است که بیش از یک دهه است که مدنظر رهبر انقلاب است و ایشان راه نجات کشور در حوزه اقتصادی را در تحقق همین مقولات میدانند. آنچه در ادامه میآید گفتوگو با دکتر سید یاسین رضویپور، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل اقتصادی است تا دریابیم راه تحقق هر یک از این مطالبات چگونه و از چه مسیری است.
-
جنگ اقتصادی دشمن را دریابیم
نسبت اقتصاد درون پایه و استراتژی خنثیسازی تحریمها
رهبر حکیم انقلاب اسلامی در طول سالهای اخیر بارها بر لزوم شکلگیری، تثبیت و تقویت منظومه اقتصاد درونپایه در کشور (آن هم حول محور تولید و مشارکت مردمی) تاکید ویژهای داشتهاند.
-
سهم از تولید دانش بنیان
از ظرفیتهای ملی استفاده نمیکنیم
حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحیمقدم که در دورههای هفتم، هشتم و نهم عضو مجلس شورای اسلامی بوده است، درحالحاضر عضو مجمع تشخیص مصلحت و از اعضای مجلس خبرگان رهبری است. ایشان معتقد است بهرهگیری ما از ظرفیتهای ملی کامل نیست و لذا در اثر آن شرایط تولیدمان دچار مشکل است.
-
یأس، گناهی که ایمان را میکشد!
عماد خورشیدطلب: یأس، تنها یک احساس منفی نیست؛ در قرآن، این واژه بهعنوان یکی از بزرگترین گناهان کبیره پس از شرک معرفی شده است. اما چرا یأس تا این حد خطرناک است؟ چرا آیات قرآن با چنین جدیتی از آن نهی کردهاند؟ و مهمتر از همه، چگونه میتوان در دنیای پر از چالش امروز، به جای یأس، امید را در دل زنده نگه داشت؟ در دنیای امروز که با بحرانهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی روبرو است، یأس میتواند بهسرعت در جامعه گسترش یابد و روحیه مردم را تضعیف کند؛ از این رو، درک خطرات یأس و راههای مقابله با آن، بیش از هر زمان دیگری ضروری است.
-
چالش بیانگیزگی تولیدکنندگان
اقتصادمان برای فعالان تولید، پیشبینیناپذیر است
دکتر حمیدرضا جیهانی، پژوهشگر اقتصادی معتقد است باید اقتصاد را بهصورت کل ببینیم. اگر بخواهیم به یک موضوع خاص توجه کنیم، ممکن است در بخش دیگری با مشکلات مواجه شویم؛ مانند ناترازیهایی که وجود دارد. او معتقد است فعال اقتصادی باید بتواند حداقل برای یک یا سه سال آینده شرایط را پیشبینی کند تا بتواند سرمایهگذاری کرده و کارخانه ایجاد یا خدمات طراحی کند.