آگاه: دکتر علیرضا رهایی در گفتگو با «مهر» در مورد اقدامات انجامشده در حوزه هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر گفت: سال گذشته تاسیس پژوهشکده هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر و گردهم آوردن اساتیدی که در حوزه هوش مصنوعی صاحبنظر هستند و همچنین تمرکزی که در این پژوهشکده ایجاد شد، کمک کرد که قراردادها و همکاریهای بسیار خوبی با ارگانهای مختلف در انجام پروژههای مربوط به هوش مصنوعی داشته باشیم. وی اظهار کرد: در روزهای پایانی سال گذشته یک پروژه بزرگ در ارتباط با ایجاد سامانه دستیار هوش مصنوعی برای وزارت راه و شهرسازی که بزرگترین وزارت در زمینه اجرایی در کشور است، ابلاغ شد و مسئولیت آن بر عهده دانشگاه امیرکبیر قرار
داده شد.
رییس دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه سامانه دستیار هوش مصنوعی کمک میکند تمام اطلاعات مرتبط با راه و شهرسازی جمعآوری و تحلیل شود، افزود: از این طریق هم اطلاعات موجود بهروزرسانی میشود و هم از جنبه مشورتهایی که میتواند به مسئولین راه و شهرسازی بهویژه وزیر راه و شهرسازی کمک کند. وی در پاسخ به این سوال که آیا این سامانه به طور کامل توسط پژوهشگران دانشگاه امیرکبیر طراحی میشود و یا بر پایه فناوریهای دستیارهای هوش مصنوعی فعلی نظیر چت جیپیتی و... است، گفت: تمام اجزای این دستیار هوش مصنوعی در خود دانشگاه امیرکبیر طراحی میشود و در یک دوره شش ماهه این فرآیند انجام خواهد شد.
رهایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر همکاران ما جلسات فشردهای با مسئولان وزارت راه و شهرسازی دارند و انتقال اطلاعات در حال انجام است تا این سامانه به شکل مطلوب طراحی شود. به گفته این مقام مسئول؛ طراحی دستیارهای هوش مصنوعی برای سایر بخشها نیز در آینده انجام خواهد شد.
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۳
رییس دانشگاه امیرکبیر از طراحی دستیار هوش مصنوعی برای وزارت راه و شهرسازی توسط پژوهشگران این دانشگاه خبر داد و گفت: بر اساس قرارداد در یک دوره شش ماهه این فرآیند انجام خواهد شد.