۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور تغذیه‌ای مبنی بر موثربودن مصرف زیاد آب در چرب شدن کبد، عنوان کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به‌خصوص از طریق کربوهیدرات است.

آگاه: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف زیاد آب منجر به چرب شدن کبد می‌شود؟ مطرح کرد: عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به‌خصوص از طریق کربوهیدرات (به طور اختصاصی‌تر کربوهیدرات‌های ساده مانند ترکیبات حاوی قند) است. بنا بر اعلام وزارت بهداشت، آب، یک ترکیب بدون کالری است که با هیچ مکانیسمی نمی‌تواند برای فرد کبد چرب ایجاد کند.