آگاه: عسل طبیعی سرشار از آنتیاکسیدان، آنزیمهای مفید و مواد مغذی است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و محافظت از سلولها کمک میکند.
خوردن عسل خام بیخطر است، اگرچه کودکان زیر یک سال باید از مصرف همه انواع عسل اجتناب کنند.
عسل فیلترنشده یعنی عسلی که بعد از برداشت، از صافیهای ریز صنعتی عبور داده نشده است. در عسل فیلترشده (کارخانهای)، ذرات ریز موم، گرده گل و گاهی تکههای خیلی کوچک زنبور از عسل جدا میشوند تا ظاهری شفاف و یکنواخت داشته باشد.
در واقع عسل فیلترنشده طبیعیتر است و مواد مغذی مثل گرده گل و آنزیمها را بیشتر حفظ میکند.
عسل پاستوریزه، عسلی است که برای افزایش ماندگاری و جلوگیری از شکرکزدن، در دمای بالا حرارت داده میشود. این کار باعث میشود عسل شفافتر و روانتر باشد، اما درعینحال بخشی از آنزیمها، آنتیاکسیدانها و مواد مفید طبیعی عسل از بین میرود.
یعنی ارزش غذایی عسل پاستوریزه کمتر از عسل خام یا فیلترنشده است.
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
عسل، غذایی است که توسط زنبورها و برای زنبورها تهیه میشود، اما بسیاری از مردم نیز از آن لذت میبرند و هزاران سال است که به خاطر طعم شیرینش، خوردنیِ محبوب انسانهاست.