۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴

متخصص تغذیه بر اهمیت مصرف مایعات و میوه‌های آب‌دار تاکید کرد: به‌جای آب‌میوه، میوه تازه و نوشیدنی‌های طبیعی مانند شیر و دوغ مصرف شود.

آگاه: سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار «مهر» در خصوص تغذیه مناسب در فصل تابستان و پیشگیری از گرمازدگی توصیه‌هایی ارائه داد و گفت: نوشیدنی‌ها و خوراکی‌هایی که در این فصل مصرف می‌شوند نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی افراد به‌ویژه در روزهای گرم سال دارند. وی با تاکید بر اهمیت مصرف مایعات گفت: مایعات به‌ویژه برای کودکان که بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد وزن بدنشان را آب تشکیل می‌دهد، حیاتی هستند و بهترین مایعات، شیر، دوغ و همچنین مصرف انواع میوه‌ها است. کشاورز ادامه داد: میوه‌ها معمولا بین ۸۰ تا ۹۰ درصد از ترکیبشان را آب تشکیل می‌دهد و بخشی از ارزش تغذیه‌ای آنها به همین دلیل است، بنابراین توصیه می‌شود که به جای آب‌میوه، خود میوه مصرف شود چرا که هنگام گرفتن آب‌میوه، بخش اعظم ویتامین‌ها و عناصر معدنی در تفاله باقی می‌ماند. وی خاطرنشان کرد: میوه می‌تواند در میان‌وعده صبح، عصر، بعد از شام و حتی آخر شب مصرف شود. میوه‌هایی مانند خربزه، هندوانه، طالبی، ملون و سایر میوه‌های آب‌دار بهترین انتخاب‌ها در این فصل هستند و این توصیه‌ها برای همه افراد جامعه، به‌ویژه کسانی که در هوای گرم در حال فعالیت یا کار هستند، کاربرد دارد و به کاهش احتمال گرمازدگی کمک شایانی می‌کند.