-
گزارش تصویری از سوگواره هنر و حماسه هیئت هنر
نهمین شب سوگواره هنر و حماسه(هیئت هنر) با سخنرانی استاد پناهیان در دانشگاه هنر برگزار شد.
-
نوری قزلجه: هیچ کمبودی حتی جزیی هم در کالاهای اساسی نداریم
وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ کمبودی حتی جزیی در کالاهای اساسی نداریم. واردات گوشت هم در حال انجام است، البته به خاطر مشکل پروازها اختلالی ایجاد شد ولی چون مقدار آن پایین است، خیلی محسوس نبود.
-
مومنی: ۵۶۰ هزار نفر از اتباع داوطلبانه از کشور خارج شدند
وزیر کشور گفت: از ابتدای امسال تا امروز حدود ۸۰۰ هزار نفر از اتباع از کشور خارج شدند که بیش از ۷۰ درصد آنها خودمعرف و داوطلبانه بودند.
-
آغاز پرداخت کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم، هفته آینده
رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: پرداخت کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم از هفته آینده آغاز خواهد شد.
-
-
-
اوبر تاکسیهای خودران بایدو را جهانی میکند
شرکتهای اوبر و بایدو برای بهکارگیری تعداد بیشتری خودروهای خودران در سراسر جهان با یکدیگر همکاری میکنند.
-
آیا سفیدی ناخنها نشانه کمخونی است؟
یک فوقتخصص خون، باور رایج درباره ارتباط لکههای سفید روی ناخن با کمخونی را رد کرد و گفت: نقاط سفید پررنگ و نقطهای روی ناخنها به هیچ عنوان نشانه کمخونی نیستند.
-
-
داروی سرطان از نابینایی جلوگیری میکند
محققان طی پژوهشی متوجه شدهاند با تزریق دارویی که به تازگی برای درمان سرطان توسعه یافته، میتوان از نابینایی جلوگیری کرد.
-
سرعت گفتار میتواند از زوال شناختی خبر دهد
نشانههای اولیه بیماری آلزایمر ممکن است در نحوه صحبت افراد نهفته باشد.
-
شنبهزدگی چیست و چطور شما را به کُشتن میدهد!
شنبهزدگی، آن حس آشنای کسالت و استرس در آغاز هفته شاید فقط یک ناراحتی گذرا بهنظر برسد، اما تحقیقات نشان میدهد این پدیده حتی در بازنشستگان نیز اثرات منفی جدی بر سلامت جسمی و روانی دارد. این موضوع فراتر از فشارهای کاری است و ریشه در الگوهای عمیق فرهنگی و زیستی ما دارد.
-
زبان گرافنی مانند انسان مزهها را تشخیص میدهد
محققان با استفاده از فناوری گرافن و هوش مصنوعی، یک زبان مصنوعی طراحی کردهاند که قادر است طعمها را با دقت نزدیک به انسان تشخیص دهد.
-
بازتعریف رسالت رسانه مقاومت
محمد مقدسی برازنده، آگاه مسائل اندیشه: جنگ بین ایران و اسرائیل تنها در ۱۲ روز به میدان نبرد محدود نشد، بلکه صحنه اصلی آن در کارزار رسانهای و افکار عمومی رقم خورد؛ جایی که رقابت روایتها سرنوشتساز بود.
-
در کشاکش رسانههای رسمی و غیررسمی
خلأهایی که پر نمیشود
عماد خورشیدطلب، آگاه مسائل فرهنگی: طی چند سال اخیر و با سرعت بالایی شاهد بودیم که مصرف کنندگان رسانهها در داخل کشورمان، در حال شیفتکردن از رسانههای سنتی به سمت شبکههای اجتماعی هستند.
-
چرا از غرور ملی میترسند؟
رسانه یا بازوی تحقیر ملی؟
در میانه هیاهوی موشکها، پیامها، تحلیلها و تیترهای روزهای جنگ دوازده روزه، صدایی آشنا از اعماق رسانههای داخلی برخاست؛ صدایی که نه برای تمجید بود، نه برای تحلیل بود و نه حتی در برابر جنگ سکوت میکرد، بلکه فقط تحقیر میکرد.
-
روایت جنگ روانی ۱۲روزه و تقابل تحلیلی در فضای پساجنگ
مردم، جلوتر از خواص
در جریان جنگ ۱۲روزه اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی، یکی از مهمترین عرصههای نبرد، نه میدان رزمی بلکه میدان روانی و اجتماعی بود.
-
روایتسازی چندلایه
جنگ ۱۲ روزه تیرماه ۱۴۰۴ میان ایران و رژیم صهیونیستی، صرفا نبردی نظامی نبود، بلکه نمونهای تمامعیار از جنگهای شناختی و ترکیبی بهشمار میرفت؛ جنگی که در آن، عرصه رسانه حتی مهمتر از میدان فیزیکی بود.
-
ننگ مشروعنمایی جنایات اسرائیل چگونه بر پیشانی کارکنان اینترنشنال نقش بست؟
اسرائیل تطهیرنشدنی است!
درگیری اخیر جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی، فرصتی فراهم کرد تا شبکه اسرائیلی ایراناینترنشنال باردیگر به همگان ثابت کند در عرصه رسانه، تنها خواست و اراده یک نفر را دنبال میکند و آن کسی نیست جز بنیامین نتانیاهو. به همین برای، در ایجاد مشروعیت برای حملات وحشیانه اسرائیل، از هیچ کمکی مضایقه نکرد و با تمام وجود ردای نوکری نتانیاهو را به تن کرد.
-
در میانه یک جنگ ترکیبی
ارکان غلبه در جنگ روایتها
در دنیای امروز، مواجهه ملتها و نظامها دیگر صرفا در میدان نبرد فیزیکی خلاصه نمیشود. مفهومی به نام «جنگ روایتها» در حال تبدیل شدن به مهمترین میدان تقابل میان قدرتهاست. در این نبرد نوین، هر طرف تلاش میکند تا با ارائه روایتی خاص از یک رویداد، افکار عمومی را به نفع خود شکل دهد. روایت فراتر از گزارش یک واقعه است؛ بازتابی از نگرش، چارچوب ذهنی و اهداف راهبردی است که میکوشد ذهن و احساس مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد.
-
-
از تربیت تا تبیین در مواجهه با جنگ شناختی
جهاد، رسانه، تمدن
یکی از مباحث و ارکان برایساز نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی که بارها از زبان رهبر انقلاب بر آن تاکید شده و به آن عمق معرفتی و امتداد بصیرتی داده شده، مسئله جهاد است. این مسئله ساحتها، رویکردها و برشهای متنوع و متکثری دارد.
-
ضعف قدرت نرم ما
لزوم ایجاد قرارگاه رسانهای متمرکز
در سالهای اخیر و بهویژه طی ماههای گذشته، تحولات میدانی در جغرافیای مقاومت و تقابل ایران با رژیم صهیونیستی وارد فاز تازهای شده است. حملات متقابل، تهدیدهای علنی، عملیاتهای اطلاعاتی و پاسخهای نظامی، همهوهمه ایران و رژیم صهیونیستی را در جایگاه دو قطب متضاد جنگ شناختی و رسانهای قرار دادهاند.
-
امپراتوری دروغ بر لبه تیغ
حقیقتی کشندهتر از موشکها!
در روزهایی که آسمان سرزمینهای اشغالی زیر آتش دقیقترین موشکهای ایرانی شعلهور بود، لرزه نه فقط بر اندام ژنرالهای صهیونیست که بر ستونهای پوسیده امپراتوری رسانهای غرب افتاد.
-
همصدایی شرمآور رسانههای خودفروخته با اتاق جنگ تلآویو
خیانت پشت تریبون
وقتی موشکهای نقطهزن ایرانی در عرض چند دقیقه خوابسنگین نظامیان تلآویو را به کابوسی زنده بدل کردند، خیلیها شوکه شدند؛ نه فقط در پنتاگون و لندن و تلآویو، بلکه در همان اتاقهای خبر پوشیده با پرچم سفید بیطرفی که سالهاست ماموریتشان را با لفافه «اصلاحات»، «عقلانیت رسانهای» و «منافع ملی» انجام میدهند.
-
دوراهی رسانه در جنگ
شفافیت یا پنهانکاری
مردم میخواهند همه چیز را بدانند و از همه چیز سر دربیاورند، اما رسانههای رسمی همه چیز را نمیگویند. منظور از رسانه رسمی، رسانهای است که وابسته به دولت و حاکمیت باشد؛ اعم از صداوسیما، پایگاهها و مطبوعات. این واقعیت، باعث میشود مردم به رسانههای غیررسمی مثل شبکههای اجتماعی یا رسانههای خارجی پناه ببرند، تا از همه چیز مطلع شوند. این موضوع برای رسانههای رسمی، یک چالش درست میکند که آیا همه واقعیت را بگویند یا نگویند. این دوراهی در واقع، دوراهی صداقت و عدم صداقت نیست. بلکه دوراهی شفافیت و پنهانکاری است. چرا که صداقت، اعم از شفافیت و پنهانکاری است. لذا هر گونه پنهانکردن یا سانسور، منافی صداقت نیست.
-
جنگ ۱۲ روزه؛ آغاز پایان صهیونیسم
سانسور از تلآویو تا نیویورک
در نخستین ساعات بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ (۱۳ ژوئن ۲۰۲۵)، تجاوز مستقیم و بیپرده رژیم جعلی، اشغالگر و تروریستی اسرائیل به خاک ایران، یکبار دیگر پرده از چهره خبیث صهیونیسم جهانی برداشت. این حمله نه فقط نقض صریح حقوق بینالملل بود، بلکه سندی دیگر بر آن حقیقت تلخ شد که رژیم صهیونیستی، برای تامین بقای نامشروع خود نهتنها از ابزارهای جنگی و تبلیغاتی بهره میبرد، بلکه در بیاعتنایی مطلق به ارزشهای انسانی، گوی سبقت را از همه جنایتپیشگان تاریخ ربوده است.
-
تاملی بر تجربه جنگ ۱۲ روزه و افق تحول رسانهای جمهوری اسلامی
از واکنشگری تا کنشگری راهبردی
در قرن بیست و یکم و در این میدان سیال و پرچالش عصر حاضر، رسانه، میداندار نبردها، جنگهای روانی و مهندسی افکار عمومی است. در دورانی که قدرت بیش از آنکه بر زنجیرههای لجستیکی و تسلیحاتی استوار باشد، بر امتداد اذهان و قدرت اقناع تکیه دارد، هر گونه غفلت از ساحت رسانه، فروگذاری از یک جبهه تمدنی است.
-
از واکنش تا راهبرد رسانه در مصاف جنگ جهانی ۱۲ روزه
روایت در هندسه بحران
در سپهر تقابلهای نوین، آنجا که شلیک معنا و مهندسی ادراک، جای گلوله و موشک را میگیرد، رسانه دیگر ابزار تبلیغ نیست، بلکه سلاح راهبردی تمدنها است؛ آنکه میدان روایت را باخت، پیش از میدان جنگ، خویشتن را باخته است.
-
در میدان رسانه چه بایـــــد کرد؟
نبرد روایتها؛ جنگ پنهان دشمن در ۱۲ روز
امروزه، میدان جنگ دیگر به خاکریز و سنگر محدود نیست؛ حالا نبرد اصلی در ذهنها و قلبها در جریان است. واژهها و تصاویر دیگر فقط خبررسان نیستند، بلکه به «گلولههای نامرئی» تبدیل شدهاند که مستقیما به افکار عمومی شلیک میشوند.