مسعود پزشکیان تاکنون سه بار به قم سفر کرده است. نخستین‌بار ۲۶ خردادماه ۱۴۰۳ در بحبوحه فعالیت‌های انتخاباتی به عنوان یکی از کاندیداها به قم رفت و پس از افتتاح دفتر انتخاباتی خود، با آیت‌الله کریمی جهرمی دیدار و گفت‌وگو کرد. دومین بار وقتی تهران را به مقصد قم ترک کرد که دیگر در جایگاه رییس‌جمهور قرار داشت. او ۱۰ آبان‌ماه سال گذشته بعد از زیارت بارگاه حضرت معصومه (س) با حضرات آیات‌الله جوادی آملی، مکارم شیرازی، سبحانی، نوری همدانی، شبیری زنجانی و حجت‌الاسلام شهرستانی دیدار کرد و مراجع را در جریان برنامه‌ها و اقدامات دولتش قرار داد.

آگاه: سومین سفر او هم روز گذشته انجام شد. دلیل این سفر حضور و سخنرانی در اجلاس خبرگان رهبری بود. او در سومین اجلاس دوره ششم مجلس خبرگان رهبری، با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام در داخل کشور و میان مسلمانان، گفت: اگر وحدت داشته باشیم، قادریم تمام مشکلات را حل کنیم. هر عملی که این انسجام را برهم بزند، باید از آن پرهیز شود.
حضور  در استان قم فرصتی را برای شخص دوم کشور فراهم کرد تا در نشست عدالت آموزشی شرکت کند؛ کلیدواژه عدالت آموزشی برای رییس‌جمهور و دولتش همواره مهم است و اهمیت آن را می‌توان در سخنان رییس قوه مجریه در آیین تکریم و معارفه وزرای سابق و جدید آموزش و پرورش یافت. آنجا که او با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه وزارت آموزش و پرورش در انجام اصلاحات اجتماعی، خاطرنشان کرده بود: «آنچه ما در جریان انتخابات به‌عنوان یک اصل به دنبال آن بودیم و پای آن نیز ایستادیم، احیای حق و اجرای عدالت بر اساس علم و آگاهی بوده است. ممکن است نتایج اقدامات دولت در این زمینه به‌سرعت قابل‌مشاهده نباشد، اما اگر به دنبال اصلاح هستیم، باید از همین‌جا شروع کنیم.»
وزیر آموزش و پرورش نیز به عنوان مهم‌ترین بازوی رییس‌جمهور برای اجرای ایده عدالت آموزشی در یکی از نشست‌های سفر استانی پزشکیان به چابهار، یادآور شد: «مسیر توسعه کشور از آموزش و پرورش می‌گذرد و آموزش، آغاز تحول در کشور است.» ضرورت ایجاد چنین دگرگونی در جامعه موجب شده تا به گفته رییس دفتر رییس‌جمهور؛ «ارتقای آموزش عمومی» جزو اولویت‌های سه‌گانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای چهار سال آینده قرار گیرد. در این زمینه محسن حاجی‌میرزایی که در دولت دوازده متصدی وزارت آموزش و پرورش را در سابقه کار خود دارد با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت چهاردهم و شخص رییس‌جمهور مسئله ارتقای کیفی آموزش و پرورش است، گفته است: «در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نیز با پیگیری دکتر پزشکیان، سه موضوع ارتقای آموزش عمومی، تحول در دانشگاه‌ها و مسائل مربوط به خانواده در اولویت کاری این شورا برای چهار سال پیش‌رو قرار گرفته‌اند.»
به همین جهت رییس دستگاه اجرا در اکثر سفرهای استانی خود، پرونده عدالت آموزشی را روی میز قرار می‌دهد تا نشان دهد شخص او پیگیر این موضوع است. براین‌اساس در نشست عدالت آموزشی در قم با بیان اینکه مدارس را با مشارکت مردم می‌سازیم، همان‌گونه که در گذشته برای ساخت خانه‌های بهداشت مردم پیش‌قدم بودند، تاکید کرد که باید مشارکت عمومی را جلب کنیم؛ اگر مردم پای کار بیایند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
در حاشیه این دیدار شماری از مسئولان استان هم با رییس‌جمهور دیدار کردند. منان رییسی، نماینده مردم قم در صفحه شخصی‌اش جزییاتی از این دیدار را رسانه‌ای کرد و با اشاره به دو مطالبه‌ای که او از رییس دولت داشت، گفت: اختصاص حداقل یک ساعت خاموشی در طول روز به همه مناطق تهران پیش از شروع شب، تا نیاز به جبران برق تهران از طریق خاموشی‌های گسترده در قم و شهرهای اطراف نباشد؛ دوم، جداسازی توزیع برق استان قم از تهران و اتصال آن به برق منطقه‌ای باختر، تا بار ناترازی تهران بر دوش قم تحمیل نشود. رییس‌جمهور پس از شنیدن این مطالبات، ضمن اعلام موافقت، پیگیری موضوع را به مسئول دفتر خود ارجاع داد.
رییس‌جمهور بعد از سفر فشرده به پایتخت مذهبی ایران راهی مشهد شد. شرکت در اجلاسیه ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) و همایش عدالت و تحول در آموزش و پرورش از مهم‌ترین برنامه‌های او در خراسان رضوی بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.