آگاه: این موضوع بهقدری نگرانکننده شده که وزیر کشور در گفتوگویی اعلام کرده بود باتوجهبه استقبال بیش از اندازه متقاضیان، افرادی که تغییرات قابلتوجهی در چهره خود ایجاد کردهاند، باید برای دریافت مدارک هویتی جدید اقدام کنند. یک پزشک زیبایی در این باره این گونه توضیح میدهد: در کل دنیا مدلینگهای صنعت زیبایی، با هدف درآمدزایی از این بخش پرورش داده و تربیت میشوند. بنابراین با رواج افکاری چون «زیبایی میتواند برتری، پول و توجه بیاورد» این اندیشه در ذهن افراد متبادر میشود که فقدان زیبایی منجر به طردشدن و عدم موفقیت در زندگی شخصی یا حتی شغلی خواهد شد.
این پزشک متخصص در ادامه افزود: افرادی که این صنعت را بهمنظور درآمدزایی ایجاد کردهاند، با هدف نشان دادن کمبودها و توجه به ظاهر به جای باطن، افراد بهویژه زنان را درگیر ظواهر کرده بهطوریکه مرد باید زیباییها را ببیند و زن نیز برای نمایان شدن و به دست آوردن توجه به دنبال جراحی های زیبایی و پلاستیک برود.
وی خاطر نشان کرد: به اعتقاد بنده با توجه به استقبال گسترده از جراحی های زیبایی در کشور ما، بهتر است دولت در راستای برون رفت از این معضل، همانند اجرای طرح پزشک خانواده «روانشناس خانواده» راهاندازی کند.
در واقع در الگویی کارشناسانه میتوان با بهکارگیری از روانشناسان، بودجهای برای تقویت و سلامت روان جامعه در نظر گرفت. اقساطی شدن یا تحت پوشش بیمه قرارگرفتن جراحیهای زیبایی، نمیتواند کمککننده کاهش این آسیب در جامعه شود؛ اما هر متخصص میتواند با مشاوره درست و درنظرگرفتن وجدان کاری، گام کوچکی در راستای کنترل تقاضا بردارد. وی گفت: در رابطه با زیبا جویانی که به مطب بنده مراجعه میکنند، باید بگویم شاید
۱۰ درصد از آنها اصلا نیازی به اعمال زیبایی ندارند و از سوی دیگر ۷۰ درصد از آنها حتی اندامهای اشتباه را برای تغییرات
انتخاب میکنند. این پزشک زیبایی، در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه تاکنون توانستهاید زیبا جویانی که نیاز به جراحی ندارند را منصرف کنید، گفت: بله، تلاشم انجام کار درست است و سعی میکنم مشاوره درست ارائه دهم، واقعا در برخی مواقع زیباجو نیاز به دستکاری فیزیکی ندارد، بنابراین انتظار اینکه هر مشاوره منجر به انجام کار شود، غیرمنطقی است.
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
کد خبر: ۱۲٬۹۰۴
اینکه زنان ایرانی شبیه به هم شدهاند، را بارها از زبان عامه مردم تا رواندرمانگرها و متخصصان صنعت زیبایی شنیدهایم. حتی با کمی دقت به چهره غالب افراد جامعه بهویژه زنان، میتوان به صحت این موضوع پی برد. در واقع میتوان به جرات گفت چهره اصیل ایرانی باتوجهبه استقبال از جراحیهای زیبایی در حال نابودی و تغییر بوده بهطوریکه پیشبینی میشود در آیندهای نه چندان دور، حتی هویت افراد قابل شناسایی نباشد.

نظر شما