رژیم صهیونیستی به‌موازات نسل‌کشی در غزه، ماشین کشتار خود در کرانه باختری را نیز با سرعت بیشتری به حرکت درآورده است.

در کرانه باختری هم نسل‌کشی می‌کنیم

آگاه: اعترافات تکان‌دهنده ایهود اولمرت، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در استودیوی کانال ۱۳ اسرائیل، پیرامون جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری طی روزهای اخیر در فضای رسانه‌ای فراگیر و پر بازخورد شده است. اولمرت اعتراف کرده که هر روز در کرانه باختری جنایت جنگی رخ می‌دهد؛ یهودی‌ها فلسطینیان را می‌کشند و زمین‌ها و خانه‌هایشان را به آتش می‌کشند و حکومت اسرائیل مسئول این جنایات است!
طبق گفته اولمرت، هر روز جوانان اسرائیلی که دیگر رسماً شبه‌نظامی هستند، این پسران جنایت‌کار به صدها فلسطینی رانده شده یورش می‌برند و آنها را می‌کشند؛ پلیس و ارتش اسرائیل هم کاری نمی‌کنند؛ آنها تحت حمایت پلیس و دولت هستند که این جنایات را انجام می‌دهند! شهرک‌نشینان اشغالگر صهیونیست، به صورت مستمر خانه‌ها و زمین‌های فلسطینی‌ها را در نقاط مختلف کرانه باختری از جمله در نابلس به آتش می‌کشند. شهرک‌نشینان صهیونیست با به آتش کشیدن خانه‌ها و خودروهای فلسطینی‌ها در کرانه باختری، خوی وحشی‌گری خود را بیش از پیش نشان می‌دهند. این حملات ددمنشانه صهیونیست‌ها با حمایت نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد.

حمله صهیونیست‌ها به اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی
آنروا، آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی اخیراً در گزارشی اعلام کرده است که هزاران خانواده فلسطینی در کرانه باختری از سال ۲۰۲۳ به‌اجبار آواره شده‌اند و عملیات نظامی مکرر ارتش اسرائیل، اردوگاه‌های آوارگان را غیرقابل‌سکونت کرده است.
یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیراً در اظهاراتی با افتخار و مباهات از تخلیه ۴۰ هزار فلسطینی از اردوگاه‌های آوارگان در جنین، طولکرم و نور شمس خبر داد و با لحنی غرورآمیز افزود که این اردوگاه‌ها در نتیجه عملیات نظامی ارتش اسرائیل خالی از سکنه شده‌اند! ارتش اشغالگر صهیونیستی از ۲۱ ژانویه ۲۰۲۵ عملیاتی تحت عنوان دیوار آهنین را علیه سه اردوگاه جنین، طولکرم و نورشمس واقع در شمال کرانه باختری آغاز کرد، منطقه‌ای که به عنوان کانون‌های مقاومت مسلحانه در کرانه باختری شناخته می‌شوند. در نتیجه عملیات‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، اردوگاه جنین اکنون خالی از سکنه شده است، رخدادی که خاطرات انتفاضه دوم را تداعی می‌کند و البته این صحنه‌ در اردوگاه‌های دیگر نیز تکرار می‌شود. منابع عبری اخیراً گزارش‌هایی منتشر کرده‌اند که از آماده‌سازی طرحی برای آوارگی بزرگ‌تر فلسطینیان از کرانه باختری حکایت دارد. بر اساس طرح‌هایی که از لابه‌لای پروژه‌های خطرناک جریان راست‌گرای افراطی حاکم بر اراضی اشغالی فاش شده، طرح کشور جایگزین به طور مشخص اردن برای آوارگان فلسطینی کرانه باختری به‌طورجدی مدنظر قرار گرفته شده است.

واکنش پارلمان انگلیس به نسل‌کشی در کرانه باختری
جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری به حدی زیاد شده که حتی صدای کشورهای غربی را هم درآورده است. چندی پیش نمایندگان پارلمان انگلیس در نشستی پرتنش پیرامون تحولات غرب آسیا، جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و جنایت جنگی توصیف کردند. در این نشست که به ابتکار مارتین رودز، نماینده حوزه گلاسگو نورث برگزار شد، بسیاری از نمایندگان با استناد به آمارهای نهادهای بین‌المللی، سیاست‌های شهرک‌سازی، تخریب خانه‌ها و اخراج سازمان‌یافته فلسطینی‌ها را نقشه‌ای هدفمند برای نابودی هرگونه امید به تشکیل کشور فلسطین خواندند. رودز در آغاز این نشست، با تاکید بر وضعیت بحرانی در کرانه باختری گفت: در حالی که توجه جهانی معطوف به غزه و تنش‌های اخیر اسرائیل با ایران است، نباید ظلم رو به گسترش اسرائیل در کرانه باختری را نادیده گرفت. وی با استناد به گزارش سازمان عفو بین‌الملل گفت که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در چهار ماه گذشته بزرگ‌ترین موج آوارگی فلسطینی‌ها از زمان جنگ ۱۹۶۷ را رقم زده است. او افزود: در دو سال گذشته، تقریباً نیمی از کودکانی که از سوی نیروهای اسرائیلی یا شهرک‌نشینان به قتل رسیده‌اند، در کرانه باختری بوده‌اند. این فقط یک آمار نیست، این واقعیتی دردناک است که باید جامعه جهانی با آن مقابله کند.
در ادامه جلسه، نمایندگانی از احزاب کارگر، لیبرال دموکرات، اس‌ان‌پی و برخی محافظه‌کاران خواستار به‌رسمیت‌شناسی فوری کشور مستقل فلسطین شدند. کلر هیزلگروو، نماینده حزب کارگر گفت: بدون بازگشت فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان و بدون پایان‌دادن به روند مصادره زمین، هیچ امیدی به صلح وجود ندارد. کریس لاو، از حزب ملی اسکاتلند هم صراحتاً اعلام کرد: ما با یک کمپین نظام‌مند پاک‌سازی قومی مواجه هستیم که با حمایت مستقیم و تسلیحاتی دولت اسرائیل انجام می‌شود. برخی شهرک‌نشینان به فلسطینی‌ها گفته‌اند یا به اردن فرار کنید یا منتظر نابودی باشید.
در ادامه جلسه مارتین رودز، به گزارش اخیر یونیسف و سازمان نجات کودکان اشاره کرد که طبق آن، ۸۴ مدرسه در کرانه باختری، از جمله در قدس شرقی، با حکم تخریب مواجه‌اند و این امر تحصیل ۱۲ هزار و ۶۰۰ کودک را در معرض خطر قرار داده است. او گفت: حتی مدارسی که با بودجه دولت انگلیس ساخته شده، از این حملات در امان نمانده‌اند. این نه‌تنها نقض حقوق بشر، بلکه توهینی به اصول دیپلماسی است. در همین حال وارین‌در جاس، نماینده حزب کارگر با استناد به تعریف حقوقی دادگاه کیفری بین‌المللی تاکید کرد: آنچه در کرانه باختری رخ می‌دهد، مطابق تعریف حقوق بین‌الملل، جنایت جنگی است و دولت انگلیس باید آن را همین‌گونه محکوم کند.
اندی اسلاتر، نماینده حوزه همرسمیت هم گفت: ما در قبال اشغال کریمه تحریم و اقدام داشتیم، اما در قبال اشغال فلسطین فقط کلمات گرم داریم. این تناقض دیگر برای افکار عمومی قابل‌قبول نیست. او افزود: با چشم خودم در کرانه باختری شاهد بودم که شهرک‌نشینان مسلح، خانه‌های فلسطینی‌ها را به آتش می‌کشند و ارتش فقط نظاره می‌کند. این چیزی جز آپارتاید نیست.

تصویب سری احداث ۲۲ شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری
چندی پیش بود که رسانه‌های عبری‌زبان از تصویب سری و محرمانه احداث  ۲۲ شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری پرده برداشتند. در همین رابطه، پایگاه خبری عبری‌زبان وای‌نت متعلق به یدیعوت آحارانوت در خبری اعلام کرد، مطلع شده است که طرح احداث ۲۲ شهرک در کرانه باختری به طور سری در کابینه اسرائیل به تصویب رسیده است.
به نوشته این رسانه عبری‌زبان، کابینه سیاسی و امنیتی اسرائیل به شکل محرمانه و غیررسانه‌ای، با احداث ۲۲ شهرک مهاجرپذیر در کرانه باختری موافقت کرده است. در این گزارش بعد از اعلام نام و موقعیت این شهرک‌ها آمده است، طرح تصویب احداث این شهرک‌ها به پیشنهاد یسرائیل کاتس، وزیر جنگ و بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی اسرائیل انجام گرفته است. در چارچوب این مصوبه مقرر شد، زمین‌های واقع در کرانه باختری بعد از مصادره مالکیت آن تغییر یافته و تمامی تلاش‌های تشکیلات خودگردان در مقابله با این اقدام خنثی شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.