چهار کتاب جدید از انتشارات سروش به بازار نشر آمد. چاپ نخست کتاب «هنر جنگ و دفاع رسانه‌ای» و کتاب «چالش‌ها و موضوعات راهبردی فراروی مدیریت رسانه در گام دوم»، هر دو تالیف سعید علوی وفا، کتاب «محافظه‌کاری و دعوت به سنت کهن»، تالیف راجر اسکروتن و با ترجمه علی مجتهدزاده و کتاب «روان‌پزشکی سالمندان» تالیف سعید سمندری، از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.

معرفی چهار اثر تازه منتشرشده توسط انتشارات سروش

آگاه: از این میان سه کتاب را می‌توان در حوزه رسانه و سیاست و یک کتاب را در حوزه سلامت و پزشکی طبقه‌بندی کرد که هر دو حوزه علاقمندان و مخاطبان بسیاری دارد. با این حال هر چهار کتاب با شمارگان ۱۰۰ نسخه منتشر و عرضه شده‌اند.

کتاب «هنر جنگ و دفاع رسانه‌ای»
در جهان امروز شاهد تشدید رقابت، تنازع و جنگ بین قدرت‌های جهان هستیم و همه قدرت‌ها چه قدرت‌های بزرگ بین‌المللی و چه قدرت‌های منطقه‌ای، می‌کوشند در روند اعمال نفوذ خود مولفه‌های مختلف توانایی قابلیت و خبرگی را ارتقا دهند. کتاب «هنر جنگ و دفاع رسانه‌ای» به‌گونه‌شناسی انواع تهدیدها از منظر اهداف عملیات، منابع و همچنین به‌نظریه قدرت هوشمند راهبردهای آمریکا در اعمال تهدید، اندیشه دفاع و پدافند غیرعامل از منظر منابع، رهبران، اندیشمندان و متون اسلامی در رسانه ملی می‌پردازد و سپس پیرامون سیر تحول اندیشه و نظریه‌های جنگ و دفاع رسانه‌ای، انواع جنگ‌ها به ویژه هدف، شیوه و ارکان جنگ و دفاع رسانه‌ای در برابر جنگ رسانه‌های معاند مطالبی ارائه می‌دهد. همچنین بیشینه جنگ و دفاع رسانه‌ای نوین در دهه‌های اخیر با سرفصل‌های چنگ رسانه‌ای تروریسم‌کشی، فتنه‌سازی، بحران‌زایی معیشتی، دو قطبی‌سازی، شرطی‌سازی افکار عمومی، انگاره‌سازی جعلی و... مرور شده است.
چاپ نخست این کتاب در ۲۷۰ صفحه وزیری، شمارگان ۱۰۰ نسخه و با قیمت ۳۵۰ هزار تومان توسط انتشارات سروش منتشر و عرضه شده است.

کتاب «چالش‌ها و موضوعات راهبردی فراروی مدیریت رسانه در گام دوم»
تفاوت این کتاب با سایر کتب مولف در خصوص رسانه، در این است که به نوعی تحلیلی انتقادی‌تر است. دلیل آن این است که برای تبیین چگونگی مدیریت رسانه در گام دوم لاجرم بایست به ریشه و لایه‌های عمیق موضوعات و مباحث پیدا و پنهان پرداخت. چرا که بعضا مشاهده می‌شود به جای توجه و تبیین دقیق «ماهیت و چیستی مسائل، مباحث و سوالات»، به صورت شتاب‌زده به مقوله «جواب و روش‌های اجرا» پرداخته می‌شود. بدون آنکه واقعا بدانیم مسئله، دغدغه، چالش و مباحث بنیادین دقیقا چه بوده و چه ابعادی دارد. لذا در این کتاب تلاش شده است با توجه به تجارب زیست میدانی در رسانه ملی و جامعه دانشگاهی و شرکت در بسیاری از جلسات و شوراهای ملی کشوری و سازمانی و همچنین تجربه راهبری چندین پژوهش رسانه‌ای مهم‌ترین چالش و موضوعات راهبردی فراروی رسانه ملی مورد توجه قرار گیرد و همچنین سعی شده پیش درآمدی بر رهیافت‌های برون‌رفت از چالش‌ها و تدابیر مواجهه با موضوعات راهبردی پیشنهاد شود. چاپ نخست این کتاب در ۲۵۰ صفحه وزیری، شمارگان ۱۰۰ نسخه و با قیمت ۳۳۰ هزار تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

کتاب «محافظه کاری و دعوت به سنت کهن»
در دوران مهمی از تاریخ جنبش محافظه‌کاری پس از جنگ، زندگی می‌کنیم. موضوعاتی که تا سال‌ها قابل بحث نبودند. اینک در کانون گفت‌وگوها قرار گرفته و از سویی دگرگونی‌های راهبردی و جمعیتی هم نقشه دنیا را در هم ریخته است. اینترنت و رسانه‌های جمعی، فرآیندهای سیاسی را مختل کرده‌اند و با کنار زدن فیلترهای رسمی راهی مستقیم به سوی هدف خود گشوده و دیگر همه چیز در بند یک تماس ساده انگشت با گوشی‌های هوشمند است. در چنین وضع و حالی دیگر نباید صعود ناگهانی آدم‌های بی‌ربط به بالاترین مناصب قدرت، ما را شگفت‌زده کند... شک نیست که در روزگار نو، محافظه‌کاری به مخمصه و تنگنایی محتوم در افتاده و نهادها، روندها و ارزش‌هایی که به آنها تکیه داشته، یک‌به‌یک بی‌رنگ و محو می‌شوند. پس انگار الان بهترین وقتی است که باید به پیشینه محافظه‌کاری نگاهی دقیق بیندازیم تا دستگیرمان شود که اندیشمندان فلسفی این نحله چه گفته و می‌اندیشیده‌اند.
در این کتاب گفته خواهد شد که محافظه کاری از همان عصر روشنگری، در مقام واکنشی لازم به فردگرایی افراطی لیبرال شکل گرفت و گفتمان آن هنوز هم مانند سرآغازش در سده هفدهم، واجد ارزش و ارج است. 
چاپ نخست این کتاب در ۱۸۶ صفحه رقعی، شمارگان ۱۰۰ نسخه و با قیمت ۳۰۰ هزار تومان توسط انتشارات سروش دبه بازار نشر عرضه شده است.

کتاب «روان‌پزشکی سالمندان»
پیرشدن، فرآیندی است که موید موفقیت فرد و جامعه در فائق آمدن بر مشکلات و سختی‌های مراحل اولیه زندگی است. بسیاری از ما آرزومند داشتن دوران پیری سرشار از سلامت جسمی و روحی هستیم. این مهم ممکن است برای افراد زیادی امکان‌پذیر باشد؛ اما نمی‌توان این حقیقت را نادیده گرفت که کاهش عملکرد و افزایش بیماری‌های مزمن و مخرب در سالمندی، در مقایسه با دوره‌های قبلی شیوع بیشتری دارند. کاهش قوای شناختی ازجمله نشانه‌های شایع بالینی در اختلالات عصبی- اضمحلالی و از عوامل اصلی از دست رفتن سال‌های زندگی فعال به علت ناتوانی در سراسر جهان است. در حالی که جمعیت جهان رو به پیری می‌رود، تعداد افراد مبتلا به اختلالات شناختی هم در سال‌های آینده رو به افزایش است. مهم این است که در صورتی می‌توانیم به حل چالش‌های مربوط به جوامع در حال پیرشدن نائل آییم که قادر به ارزیابی تشخیص و درمان مناسب نیازهای این جمعیت رو به رشد باشیم. بنابراین فهم مبانی عملکرد شناختی و چگونگی ارزیابی آن، نخستین گام اساسی در این راستاست.
این کتاب نتیجه سال‌ها مطالعه، کار و آموزش است که در آن دکتر سمندری به کمک همکارانش، ابعاد کلیدی عملکرد شناختی سالمندان را از چگونگی ارزیابی عملکردهای شناختی بنیادین تا نحوه بروز علائم بالینی اختلالات شناختی شایع به صورت نقایص شناختی مورد بررسی قرار داده است. این کتاب نه‌تنها اطلاعات ارزشمندی را در مورد روش بررسی اختلالات شناختی شایع دوران سالمندی ارائه می‌کند، بلکه به بهترین روش ممکن به مدیریت آنها نیز اشاره دارد. اما چه کسی باید این کتاب را مطالعه کند؟ مطالعه این کتاب به تمامی دست‌اندرکاران بهداشتی که با سالمندان سروکار دارند، توصیه می‌شود. هرچند به‌ویژه برای روان‌پزشکان، متخصصان نورولوژی و طب سالمندی، روان‌شناسان و پرستاران نیز می‌تواند بسیار مفید واقع شود. از این گذشته دانشجویان پزشکی و روان‌شناسی از توصیه‌ها و راهنمایی‌های عملی که فصل‌های مختلف کتاب ارائه می‌کنند، بهره کافی خواهند برد. چاپ نخست این کتاب در ۵۶۲ صفحه وزیری، شمارگان ۱۰۰ نسخه و با قیمت ۶۹۵ هزار تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقه‌مندان به مباحث این حوزه قرار گرفته است.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.