برداشت سیب‌زمینی از مزارع استان اردبیل

آگاه: کشت محصول سیب‌زمینی در اوایل فصل بهار در مزارع استان اردبیل آغاز شده و محصول تولیدی نیز از ماه آخر تابستان برداشت می‌شود. استان اردبیل به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید محصول سیب‌زمینی در ایران است و ۹۵‌درصد محصول سیب‌زمینی کشت شده در این استان را رقم می‌زند. سالانه تا ۸۰۰ هزار تن محصول سیب‌زمینی در استان اردبیل تولید می‌شود و سیب‌زمینی تولیدشده در این استان از لحاظ کیفیت،‌درصد ماده خشک، وجود کمترین میزان باقی‌مانده سموم و کود در جایگاه برتر کشور قرار دارد و از نظر کیفیت و کمیت قابل‌رقابت با سیب‌زمینی تولیدی کشورهای اروپایی است. سیب‌زمینی تولید شده در استان اردبیل، علاوه بر تامین سیب‌زمینی خوراکی موردنیاز استان، به سایر استان‌ها و برخی کشورها مانند روسیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و عراق صادر می‌شود.
عکس: مهدی حسین‌نژادی / ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.