۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
کد خبر: ۱۶٬۴۸۴
نان و نمک

آگاه: رودخانه «کال‌شور» جاجرم، از معدود رودهای دائمی خراسان شمالی است که از روستای «بردبلند» سرچشمه می‌گیرد و پس از ۳۶۰ کیلومتر به سمنان می‌رسد. گذر آن از دل کویر و تابش خورشید، بلورهای درخشان نمک را پدید می‌آورد و مردم محلی در فصل گرما به‌ صورت سنتی به برداشت این  «طلای سفید» می‌پردازند؛ فرآیندی که علاوه بر تأمین معاش، به جاذبه‌ای گردشگری و درمانی در جاجرم بدل شده است.
عکس: ایرنا / وحید خادمی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.