صهیونیست‌ها ۱۲ روز با جمهوری اسلامی ایران جنگیدند و در نهایت با آتش‌بس عقب‌نشینی کردند، هرچند دشمن جنگ را متوقف کرد اما باید همچنان تحرکاتشان را رصد کرد. به دلیل آنکه کینه و نفاقشان علیه مردم ایران پایانی ندارد. بر این اساس سرلشکر موسوی، رییس ستادکل نیروهای مسلح یکشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی بار دیگر تصریح کرد: ما آغازگر جنگ نبودیم، ولی باتمام قدرت به متجاوز پاسخ دادیم و از آنجا که در مورد پایبندی دشمن به تعهداتش از جمله آتش‌بس کاملا تردید داریم، آمادگی داریم پاسخ محکمی به او در صورت تکرار تجاوز بدهیم.

عبور یهودی‌ها از نتانیاهو

آگاه: جنگ تحمیلی اخیر نشان داد جمهوری اسلامی ایران به واسطه موشک‌های بالستیکی که در اختیار دارد، همواره از قدرت دفاعی‌اش سخن می‌گوید، قدرتی که تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان کرد. در همین راستا «تامر هیمن» افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با کانال ۱۲ عبری از «عزم راسخ» ایران ابراز تعجب کرد و گفت: «آنها مردمانی هستند که تا آخر می‌جنگند. من هیچ عقب‌گرد و تسلیم شدنی از آنها ندیده‌ام.»
این مقام صهیونیستی درحالی مُهر تایید بر عزم راسخ ایران زد که رژیم صهیونیستی همواره تلاش می‌کند با سانسور ،ضربه‌ها و آسیب‌هایی که در عملیات وعده صادق۳ بر آن وارد شده را انکار کند. این موضوع پیش از جنگ با ایران نیز بسیار پررنگ بود اما با شروع درگیری با کشورمان، به جهت افزایش آسیب‌های وارد شده به رژیم، هم از جهت عمق آسیب و هم از جهت تعداد و البته مهم‌تر از اینها جنبه اطلاعاتی ضربه‌های وارد شده به رژیم صهیونیستی، دستگاه سانسور اسرائیل بیش‌ازپیش فعال شده و تمام تلاش خود را برای قلب واقعیت به میدان آورده‌اند. رژیم صهیونیستی به خوبی روش‌های استفاده از ابزار رسانه را می‌داند و بیش از آنکه از مولفه‌های مختلف قدرت بهره‌مند شود، از ارائه یک تصویر قدرت‌مند از خود منتفع می‌شود، ازاین‌رو رژیم صهیونیستی همواره تلاش دارد مانع از انتشار اخباری که نشان‌دهنده ضعف این رژیم هستند، شود و از سوی دیگر اخباری نشان از پیروزی‌های رژیم صهیونیستی داشته باشد، به صورت گسترده منتشر می‌کنند و چه بسا با انتشار اخبار دروغین و غیرواقعی در رابطه با پیروزی‌ها و موفقیت‌های خود، تصویری قدرت‌مند از خود در اذهان ایجاد کند.
با وجود ملاحظات سفت و سخت رژیم صهیونیستی در رابطه با رسانه و انتشار اخبار، هر از گاهی اخباری به صورت ناخواسته و خارج از کنترل منتشر می‌شود یا آنکه اخباری که پیشتر تکذیب کرده بودند، صحیح بوده است و رژیم صهیونیستی به دروغ منکر آن شده بوده است.
تازه‌ترین مصداق فاش‌شدن ناخواسته دروغ اسرائیلی‌ها، موفق‌نبودن حمله موشکی ایران به معاونت اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی (آمان) و یگان ۸۲۰۰ (یگان اصلی آمان) بود. طبق اطلاعات منتشر شده از سوی ایران، ساختمان آمان و یگان ۸۲۰۰ نه تنها مورد هجوم جدی قرار گرفته بود، بلکه تعدادی از سربازان ارتش رژیم اشغالگر نیز براثر حمله موشکی ایران به هلاکت رسیده بودند، با این حال رژیم صهیونیستی این موضوع را انکار می‌کرد.
اخیرا بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و اسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم به صورت جداگانه از نیروهای معاونت اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی دیدن کردند، نظامیان بلندمرتبه رژیم صهیونیستی نیز آنان را در این بازدید همراهی کردند. بررسی تصاویر منتشر شده از این بازدید نتانیاهو و کاتس نشان می‌دهد نه تنها این دو بازدید در ساختمان اصلی آمان صورت نگرفته، بلکه در یک ساختمان موقت بوده است. از این رو ساختمان اصلی آمان به‌گونه‌ای آسیب دیده است که امکان استفاده از آن، حتی در حد جلسه‌ای با مدتی کمتر از یک ساعت نبوده است، موضوعی که رژیم صهیونیستی با تمام توان رسانه‌ای خود آن را انکار کرده بود.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی نیز روزگذشته اعلام کرد: در طول حمله اسرائیل به ایران و متعاقب آن پاسخ ایران به حملات تقریبا ۳۳۴۵ مجروح به بیمارستان‌ها منتقل شدند. در طول این عملیات، ۱۱ هزار و ۷۰ نفر از محل زندگیشان تخلیه و در ۹۷ مرکز پناهگاهی در سراسر اسرائیل اسکان داده شدند.
پیش از این هم، «اسحاق هرتزوگ» رییس رژیم صهیونیستی گفته بود: تل‌آویو در جنگ با ایران بهای سنگینی را با خون ساکنان سرزمین‌های اشغالی پرداخت کرده است. نکته قابل‌توجه دیگر تاکید نخست وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای دیدار با سربازان آمان است، هر دوی آنها به عنوان بالاترین افراد مرتبط با ارتش اسرائیل، به دیدار سربازان یک معاونت رفتند و حتی این دیدار در ساعات پیش از آغاز مراسم شب شنبه انجام شده است، ساعاتی که برای یهودیان از تقدس قابل‌توجهی برخوردار است. برخی کارشناسان بر این باور هستند علت تلاش ایجاد روحیه در سربازان آمان از سوی نتانیاهو، تلفاتی است که به آنان وارد شده است و نتانیاهو اینگونه تلاش داشته است وضعیت آنان را قدری بهبود دهد.

ناکامی اسرائیل در تحقق اهداف بزرگ
با توجه به شکست رژیم صهیونیستی درقبال ایران، یک تحلیل‌گر منطقه با بیان اینکه واشنگتن طی روزهای اخیر تحرکات گسترده‌ای برای پایان دادن به جنگ با وجود مشارکت فعال در جنگ در کنار اسرائیل علیه ایران انجام داد، تاکید کرد: حملات به تاسیسات هسته‌ای ایران به مثابه آغازی بر پایان این جنگ بود. جنگی که ایران در آن از هر نظر به یک پیروزی راهبردی دست یافت.
«عماد ابو عواد» درباره ارزیابی خود از این جنگ گفت: رژیم اسرائیل، برخی دانشمندان و فرماندهان نظامی ایران را ترور کرد و موفق به کشاندن آمریکا به جنگ برای حمله مستقیم به اهداف هسته‌ای و نظامی داخل ایران شد؛ اما در مقابل، رژیم اسرائیل در تحقق اهداف بزرگ ناکام ماند، ایران بخش مهمی از توان بازدارندگی خود را حفظ کرد و اسرائیل نتوانست به‌طور کامل برنامه هسته‌ای یا توان موشکی ایران را از بین ببرد.
نکته دیگری که درباره صهیونیست‌ها حائز اهمیت است و باید به آن پرداخت، واکنش هزاران یهودی به عملکرد «بنیامین نتانیاهو» است و کار به جایی رسید که عطای حضور در سرزمین‌های اشغالی را به لقایش بخشیدند. مدت‌ها پیش از هفتم اکتبر(۲۰۲۳)، اسرائیلی‌ها خروج گسترده از سرزمین‌های اشغالی را آغاز کرده بودند اما اکنون در بحبوحه نسل‌کشی در غزه و نگرانی از یک جنگ منطقه‌ای، کابینه اسرائیل خروج آنان را از سرزمین‌های اشغالی ممنوع کرده است.
پس از پاسخ‌های تلافی‌جویانه ایران به تجاوز نظامی اخیر اسرائیل، موج دیگری از خروج گسترده یهودیان اسرائیل از سرزمین‌های اشغالی ایجاد شد. شهروندان رژیم اسرائیل، افراد با تابعیت دوگانه و گردشگران در هفته‌های گذشته برای خروج با استفاده از «کشتی‌های فرار» و «پروازهای نجات» در تقلا بوده‌اند. به‌خصوص که شرایط زندگی در «اسرائیل» در دو سال گذشته نسبت به پیش از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به مراتب وخیم‌تر و دشوارتر شده است.
جوزف مسعد، استاد علوم سیاسی دانشگاه کلمبیا در این باره با اشاره به فرار گسترده ساکنان سرزمین‌های اشغالی فلسطین و بحران جمعیتی در رژیم اسرائیل می‌گوید: کابینه اسرائیل اقداماتی برای محدود کردن موج مهاجرت انجام داده و اکنون هزاران یهودی فریاد می‌زنند: «نتانیاهو، قوم مرا رها کن!»
موسسات آماری اسرائیل از سال‌ها پیش خروج گسترده یهودیان از سرزمین‌های اشغالی را پیش‌بینی کرده و نسبت به یک بحران جمعیتی هشدار داده‌اند. در سال ۲۰۱۷ رژیم اسرائیل تا حدی نسبت به مهاجرت فزاینده نگران بود که شروع به اعطای مزایا و خدمات بیشتر برای بازگشت فراریان از سرزمین‌های اشغالی کرد.
در این شرایط، کابینه اسرائیل به تازگی به منظور مهار موج تازه مهاجرت یهودیان دستوراتی صادر کرد که مطابق آن، «خروج از کشور برای شهروندان اسرائیل منوط به تایید یک کمیته دولتی شده است.» این اقدام عملا به معنی ممنوعیت رسمی خروج از اسرائیل است. در حالی که حدود ۴۰ هزار نفر از اتباع کشورهای خارجی مجاز به ترک اسرائیل هستند اما شرکت‌های هواپیمایی به دستور دولت صهیونیستی اسرائیل، به شهروندان اسرائیلی اطلاع داده‌اند که مجاز به فروش بلیت هواپیما به آنها برای مسافرت خارجی نیستند. به هرحال رژیم صهیونیستی قبل از آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با ایران با بحران‌های شدیدی روبه‌رو شده بود و عملیات وعده صادق ۳ و موشک‌هایی که از تهران به سمت تل‌آویو رفت، بحران‌های آنها را تشدید کرد. حال واقعیت‌ها را سانسور کنند. آنچه مشخص است، زمان زیادی باید بگذرد تا نتانیاهو و کابینه‌اش خرابه‌هایی که ایران برای آنها به‌جا گذاشته‌اند را به روال قبل برگرداندند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.