تهاجم صهیونیست‌ها علیه ایران اسلامی مدت‌هاست پایان یافته، اما بازتاب‌ها و موضع‌گیری سران کشورها همچنان در حالی ادامه دارد که مسئولان سرزمین‌های اشغالی و ایالات متحده آمریکا، از اقدامی که انجام داده‌اند، حمایت یا حتی پایشان را فراتر از گلیم‌شان دراز و تهدیدات گذشته‌شان را درباره ایران تکرار می‌کنند.

نفرت جهانی از ترامپ و صهیونیست‌ها

آگاه: رابطه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده به تازگی با لحنی تهدیدآمیز نسبت به برنامه هسته‌ای ایران سخن گفت و مدعی شد: در صورتی که لازم باشد باردیگر تاسیسات هسته‌ای ایران را هدف حمله قرار خواهیم داد. مواضع وی در حالی بیان شده که مقامات ایران اعلام کرده‌اند هرگونه ماجراجویی جدید آمریکا و اسرائیل را با اقدامی قاطع و کوبنده پاسخ خواهند داد.
اظهارات ترامپ و صهیونیست‌ها براساس واکنش‌های سران کشورهای دیگر اتخاذ شده، آنها براین باور بودند با تهاجمی که علیه جمهوری اسلامی ایران انجام می‌دهند، نه‌تنها تمامی اهداف و برنامه‌هایشان محقق خواهد شد، بلکه سایر دولت‌ها به‌خصوص کشورهای منطقه «ماست خود را کیسه» می‌کنند و به صورت کامل سرباز و مُهره آنان خواهند شد؛ با کمال تاسف برخی کشورها این گونه ظاهر شده‌اند و پیش از این، بارها و بارها تبعیت خودشان را از آمریکا و صهونیست‌ها نشان داده‌اند؛ اما آنها این نگاه را کافی نمی‌دانند و به دنبال آن هستند تا تمامی دولت‌ها و ملت‌ها را در استخدام خود قرار دهند، به همین برای انتظار واکنش‌هایی که پس از جنگ ۱۲ روزه و نسبت به جنایت‌های ددمنشانه اسرائیل در غزه صورت گرفت را نداشتند و کار به جایی رسید که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گسترش نفرت جهانی علیه خود را توجیه کرد.
بنیامین نتانیاهو، در یک گفت‌وگوی مطبوعاتی با بیان اینکه شاهد نفرت جهانی علیه خود در مناطق مختلف دنیا بوده است، بدون اشاره به نسل‌کشی در نوار غزه و کشتار غیرنظامیان به ویژه کودکان در این باریکه، مدعی شد که این نفرت جهانی به دلیل تبلیغات رسانه‌ای علیه وی به وجود آمده است. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که علت وجود نفرت جهانی علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چیست گفت: سوال واقعی این نیست که چرا آنها از من یا ترامپ نفرت دارند، بلکه این است؛ چرا آنها واقعیت را نمی‌بینند؟ چرا نمی‌فهمند که چه چیزی برای آنها بهتر است! مشکل در نحوه انتقال واقعیت به مردم در دوره‌ای است که برنامه‌هایی مانند تیک‌تاک فعالیت دارند.

جانیان فراتر از نازی‌ها
نتانیاهوی جنایتکار، در حالی جنایت‌هایش در غزه، لبنان و سوریه را نادیده می‌گیرد که ترکیه و شورای همکاری خلیج فارس، روز گذشته از خجالت او درآمدند و جنایت‌های صهیونیست‌ها در غزه را فراتر از نازی‌ها دانسته‌اند. رجب طیب اردوغان که نقش تاثیرگذاری در تحولات سوریه داشت، در قبال جنایت‌های اشغالگران واکنش نشان داد و با بیان این که هر که در قبال تحولات غزه سکوت کند، شریک اساسی اسرائیل در جنایاتش است گفت: هدف ما توقف نسل‌کشی است که اسرائیل در غزه مرتکب می‌شود و این که کمک‌ها وارد این منطقه شود. وی سکوت در قبال کودک‌کشی‌ها و بستن آب در غزه را به صلاح نمی‌داند و می‌گوید: از همه می‌خواهم که موضع انسانی در قبال آنچه در غزه رخ می‌دهد، اتخاذ کنند. ما به صحبت در مورد اقدامات اسرائیل علیه غزه ادامه خواهیم داد، اقداماتی که فراتر از جنایات نازی‌هاست.
رئیس‌جمهور ترکیه کنایه‌ای هم به شرکا و یاران سیاسی صهیونیست‌ها زد و خطاب به آنان گفت که این جنایات کافی است، وگرنه این ننگ و عار تنها محدود به نتانیاهو نخواهد بود، بلکه گریبان همه را خواهد گرفت. از روز یک‌شنبه، پیامدهای گرسنگی در غزه به اوج خود رسیده و بیشترین تعداد مرگ‌ومیر در میان فلسطینی‌های گرسنه در این باریکه، هم درنتیجه عوارض ناشی از سوءتغذیه و هم بر اثر شلیک گلوله‌های ارتش صهیونیستی به سمت قحطی‌زدگان در نزدیکی مراکز آمریکایی - صهیونیستی که تله‌های مرگ هستند، ثبت شده است.
فعالان در شبکه‌های اجتماعی، تصاویری از صحنه‌های وحشتناک به اشتراک گذاشته‌اند که بیانگر مرحله فاجعه بار گرسنگی در غزه است. این تصاویر مربوط به کسانی است که از گرسنگی در حال مرگ هستند و برای نجات جان خود، به خوردن خاک متوسل شده‌اند. رژیم اشغالگر به گرسنگی‌دادن به کودکان و همه مردم غزه بسنده نکرده، بلکه فلسطینی‌های گرسنه را در نزدیکی مراکز به اصطلاح «بنیاد بشردوستانه غزه» که وابسته به این رژیم و آمریکاست، به ضرب گلوله قتل عام می‌کند.
حقیتا دیدن این صحنه‌ها قلب‌ها را جریحه‌دار می‌کند و هر انسان دلسوز و منصفی نمی‌تواند چشم‌هایش را ببندد و به راحتی از کنار آن عبور کند، بنابراین پارلمانِ ایران روز گذشته بیانیه‌ای صادر و تاکید کرد: «ادامه این وضعیت غیرقابل‌توجیه و سکوت آشکار جهانی در برابر این نسل‌کشی، جنایتی علیه تمام بشریت و لکه ننگی بر پیشانی ابدی جامعه جهانی خواهد بود، ما امروز با قلبی آکنده از غم و اندوه به یک فاجعه انسانی بی‌سابقه در غزه گواه می‌دهیم و از کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، به‌عنوان صدای بیش از یک میلیارد مسلمان در جهان انتظار داریم در سایه وحدت و همبستگی با عزم راسخ و بسیج ظرفیت‌های دیپلماتیک انسانی و مالی، زمینه لازم را برای رفع محاصره، تضمین امنیت غذایی و کمک‌های فوری به مردم غزه ایجاد کنند و با تلاش مشترک راه‌حلی پایدار برای پایان‌دادن به این فاجعه عظیم انسانی بیابند.»
جلسه قوه مقننه که پایان یافت، حوالی ظهر روزگذشته خبرگزاری «مهر» خبری روی خط قرار داد. براساس خبر منتشر شده، جاسم محمد البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس با بیان اینکه حوادث اخیر در منطقه ازجمله حمله مستقیم آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، تنش‌ها را تشدید کرده است و بر امنیت و ثبات منطقه تاثیر خواهد گذاشت، تصریح کرد: «شورای همکاری، بر مفاد بیانیه نشست فوق‌العاده چهل و هشتم شورای وزیران شورای همکاری، در خصوص تحولات منطقه، تاکید می‌کند و هر آنچه را که امنیت و ثبات منطقه را تهدید کند، به شدت محکوم می‌کند. بنابراین بر لزوم آتش‌بس فوری و تلاش‌های مشترک همه طرف‌ها برای آرام‌شدن اوضاع تاکید می‌کنیم.»
هر چند دشمنان همواره ادعا می‌کنند که نباید به ایران اجازه داد تا بمب اتم بسازد، اما باید دانست آنها با طرح این ادعا یک خط را دنبال می‌کنند؛ می‌خواهند واکنش‌ها و اعتراض‌های جهانی در قبال جنایت‌های صهیونیست‌ها و یاوه‌گویی‌های آمریکا در حاشیه قرار گیرد و دیده نشود. در حالی که تمامی کشورها و مجامع، ازجمله شورای همکاری خلیج فارس، دیگر باید محافظه‌کاری را کنار بگذارند و در طرف درست تاریخ بایستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.