• بسته حمایتی از صنایع در پساجنگ

    گزارش «آگاه» از جزییات حمایت دولت از صنف و صنعت تحت‌تاثیر جنگ تحمیلی را بخوانید

    بسته حمایتی از صنایع در پساجنگ

    در دوران تنش‌های نظامی و جنگ‌های نوین، نقش دولت در ارائه سیاست‌های حمایتی از مردم اهمیت حیاتی دارد. برخلاف جنگ‌های سنتی، جنگ‌های امروزی اغلب با حملات غیرمتمرکز، فشارهای اقتصادی و بی‌ثباتی روانی همراه است.

  • دلایل پیروزی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

    ایران خانه سست عنکبوت را در هم شکست

    دلایل پیروزی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

    در ۱۲ روز پرالتهاب از ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، ایران با پاسخ کوبنده به حملات غافلگیرانه رژیم صهیونیستی و دخالت آمریکا، نه‌تنها از خاک خود دفاع کرد، بلکه معادلات قدرت در منطقه را بازنویسی کرد.

  • دو هزار تماس ناموفق

    دو هزار تماس ناموفق

    در میانه نبرد ۱۲ روزه میان ایران و رژیم صهیونیستی، دستگاه اطلاعاتی موساد با اجرای گسترده‌ترین عملیات جنگ روانی خود، بیش از دو هزار مقام و فرمانده ارشد ایرانی را هدف تماس‌ها و پیام‌های تهدیدآمیز قرار داد؛ تهدیدهایی که با هدف ایجاد رعب، اخلال در زنجیره فرماندهی و وادارکردن مسئولان به ترک پایتخت طراحی شده بودند. اما این عملیات پیچیده نه‌تنها شکست خورد بلکه با واکنش مقتدرانه و بی‌اعتنایی کامل مقامات ایرانی، به نمادی از ثبات روانی و انسجام درونی نظام تبدیل شد.

  • حکام سازشکار رودست خوردند!

    هیولای صهیونیسم و اشتباه استراتژیک اعراب

    حکام سازشکار رودست خوردند!

    توسعه‌طلبی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا، موضوعی است که بیش از همه باید اعراب را نگران کند؛ در الهیات این رژیم منحوس و جعلی که خود را دولت یهود می‌نامد، چنین درج شده که برای ظهور منجی موعودشان یعنی ماشیح، یهودیان باید از نیل تا فرات را به تصرف خود درآورند. از سوی دیگر، قدرتمندترین تشکل مذهبی در مغرب‌زمین نیز اوانجلیسم نام دارد؛ اوانجلیک‌ها یا مسیحیان صهیونیست معتقدند برای ظهور منجی موعودشان، باید صهیونیست‌ها از نیل تا فرات را به تصرف خود درآورند.  

  • نقشه‌ تاب‌آوری در سایه‌ تهدید

    نقشه‌ تاب‌آوری در سایه‌ تهدید

    با توجه به تجربیات به دست آمده از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، تهیه یک برنامه جامع برای مواجهه با چالش‌های آینده امری حیاتی است. در این راستا اقداماتی زیر باید موردتوجه قرار گیرد. با افزایش ۵۰ درصدی مصرف بنزین، بهینه‌سازی در مدیریت و توزیع سوخت اساسی است تا از ایجاد بحران‌های احتمالی در این زمینه جلوگیری شود. تجارب مثبت گذشته می‌تواند به عنوان الگوی موثری برای برنامه‌ریزی‌های آتی مورد استفاده قرار گیرد.

  • جلد شماره ۳۰۰ روزنامه آگاه

    جلد شماره ۳۰۰ روزنامه آگاه

    شماره سیصد روزنامه آگاه منتشر شد.