-
جنگنوشت
از خوی تا کربلا روایت یک شهید در شب تاسوعا
تا به امروز که دارم این چند خط را مینویسم، سه قطره خون از شهیدستان «خوی» ریخته پای درخت دفاع مقدسی که در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در سرتاسر خاک ایران بزرگمان غرس شد.
-
سریال داود میرباقری وارد هفتمین سال تولید میشود
در آستانه یک سال مانده به پایان ساخت «سلمان فارسی» و رسیدن این سریال تاریخی به آنتن تلویزیون، پنج بازیگر دورههای مختلف شخصیت سلمان تکمیل و مقابل دوربین میرباقری قرار گرفتهاند.
-
معرفی دبیران جشنوارههای ملی و جهانی فجر
رئیس سازمان سینمایی با صدور احکامی منوچهر شاهسواری را بهعنوان دبیر جشنواره ملی فیلم فجر و روح الله حسینی را بهعنوان دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر منصوب کرد.
-
نگاهی بر ابعاد کارآفرینی فرهنگی در کشور به مناسبت روز ملی کارآفرینی
احیای اقتصاد خلاق
زهرا بذرافکن - خبرنگار گروه فرهنگ: ۶ مرداد، روز ملی کارآفرینی، فرصتی است تا به جای تکرار شعارها، نگاهی عمیقتر به یکی از پویاترین و در عین حال مغفولماندهترین حوزههای اقتصاد کشور بیندازیم؛ «کارآفرینی فرهنگی».
-
معرفی چهار اثر تازه منتشرشده توسط انتشارات سروش
چهار کتاب جدید از انتشارات سروش به بازار نشر آمد. چاپ نخست کتاب «هنر جنگ و دفاع رسانهای» و کتاب «چالشها و موضوعات راهبردی فراروی مدیریت رسانه در گام دوم»، هر دو تالیف سعید علوی وفا، کتاب «محافظهکاری و دعوت به سنت کهن»، تالیف راجر اسکروتن و با ترجمه علی مجتهدزاده و کتاب «روانپزشکی سالمندان» تالیف سعید سمندری، از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
-
پیرو پیام رهبری خطاب به ملت ایران
نخبگان رسانهای چگونه میتوانند به وظیفه حفظ اتحاد ملی عمل کنند
محمدرضا حاجی جباری: در پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران، به مناسبت چهلمین روز شهادت جمعی از هممیهنان، سرداران نظامی و دانشمندان هستهای، ایشان بهعنوان فرماندهای حکیم، هفت تکلیف راهبردی را برای اقشار مختلف جامعه تعیین کردند. در این میان، آنچه بیش از دیگر توصیهها توجه نگارنده را جلب کرد، تکالیف مربوط به «نخبگان علمی» و «گویندگان و قلمزنان» بود؛ دو گروهی که بهدلیل پیوند حرفهای و فکری، اهمیتی دوچندان دارند.
-
نگاهی به وضعیت دوبله در ایران
جای خالی صداهای گرم
پنجم مرداد سالروز تولد حسین عرفانی، مجری خوشصدای برنامه تلویزیونی «تلاش» است که در دهه ۷۰ از شبکه یک سیما پخش میشد و جزو برنامههای پربینده تلویزیون بود؛ برنامهای که در سه سری تولید شد و مجریان سری سوم آن حسین عرفانی و همسرش شهلا ناظریان بودند و همین زوج بودنشان باعث شده بود که این برنامه مخاطبان بسیاری داشته باشد؛ اما عرفانی فقط یک مجری قادر و توانا نبود. او یک دوبلور خوش صدا و حرفهای هم بود، آن هم در سالهایی که تب دوبله فیلمهای سینمایی خارجی حسابی داغ شده بود؛ عرفانی دوبلور تمام مجموعه فیلمهای آرنولد شوارتزنگر بود و صدایش برای خیلیها خاطرهانگیز است؛ مخصوصا این روزها که صنعت دوبله کشورمان رونقی ندارد و به خواب زمستانی رفته است.