-
گلعلی بابایی، نویسنده دفاع مقدس در گفتو گو با آگاه:
یک جمله ما را ۶۰ کیلومتر پیش برد
گلعلی بابایی از آن جمله نویسندگان و پژوهشگران عرصه است که آثار برجسته و تاثیرگذاری از خود به جای گذاشته است. لذا باتوجهبه انس چندین ساله با آثار دفاع مقدس نگاه قابلاعتنا و تحلیل عمیقی دارد.
-
موزه اسباببازیهای قدیمی خاطرات کودکی شما را زنده میکند
گنجینه اسباببازیهای نوستالژیک بومی
زینب رازدشت تازکند-خبرنگار گروه فرهنگی: موزه اسباببازی یکی از موزههایی است که بهصورت تخصصی با ۱۵۰۰اسباببازی مختلف از اواخر فروردینماه امسال افتتاح شد. وارد خیابان نوفللوشاتو که میشویم، کمی جلوتر کوچه لولاگر عرضاندام میکند. عموما این کوچه بیشتر اوقات همیشه شلوغ است و یکی از دلایل شلوغی آن پیتزا داوود؛ قدیمیترین پیتزای تهران است. موزه اسباببازی دقیقا انتهای این کوچه قرار دارد. یک ساختمان قدیمی که هر آدمی با دیدنش حس نوستالژیک به او دست میدهد.
-
نگاهی به سینمای ایران در تابستانی که گذشت
تعادل در اکران، کمدیهای بیفروغ
زهرا بذرافکن- خبرنگار گروه فرهنگ: سینمای تابستان روزهای آخرش را میگذراند؛ سینمایی که بهجز بازه زمانی ایام نوروز بیش از دیگر زمانها در دسترس مخاطبان و تماشاگران است و از اصلیترین و ارزانترین تفریحاتی است که آن را برمیگزینند تا روزهای بلند و شبهای کوتاه تابستان را پشت سر بگذارند. علاوه بر آن، این فصل گرم از مهمترین بازههایی است که مخاطب کودک و نوجوان به سینما سرگرم میشود؛ بنابراین سه ماه گرم تابستان بهطور معمول بازهای پرمخاطب و مهم از سینمای ایران است که پرداختن به آن در روزهای پایانی شهریور اطلاعات خوبی از وضعیت آن نسبت به سالهای گذشته به ما میدهد؛ از این رو در این گزارش، وضعیت سینمای تابستان را بررسی کردهایم.
-
چرا عوامل سازنده سریال «زخم کاری» در قبال مخاطب احساس مسئولیت نمیکنند؟
کافی است، تمامش کنید!
محمدرسام رضوانی- گروه فرهنگ: این روزها با پرسه در پیامرسانها که جزئی از عادات روزمرگی زندگی ما شده تصاویری از اکران مردمی قسمت آخر فصل سوم «زخم کاری» بهوفور قابل مشاهده است؛ تصاویری همراه با صحنههایی از حضور ستارگان این سریال روی فرش قرمز در یکی از سینماهای تهران.
-
«بدون روتوش با دهه هشتادیها»؛ کتابی با سوالات صریح و پاسخهای بدون سانسور
گفتوگوهای چالشی با نسل Z
جمعیتشناسان و جامعهشناسان غربی، متولدین دورههای مختلف تاریخی را براساس تغییرات اساسی در شیوه زندگی آنها، به شکلهای مختلفی نامگذاری میکنند. بر این اساس، نسلهای مختلف، با نامهایی همچون «نسل X»، «نسل Y» و «نسل آلفا» (Generation Alpha)، در این قبیل طبقهبندیها قرار میگیرند.
-
درباره سه کتاب سینمایی تازه در بازار نشر بخوانید
نوستالژی فیلمساز همواره در غربت
الناز برکاتی_خبرنگار گروه فرهنگ: کتابهای سینمایی، با اینکه در میان عامه کتابخوانان چندان پرخواننده و متداول نیستند، در شکل دادن به بینش علاقهمندان جدی سینما به فیلمها نقش مهمی دارند. در روزهای اخیر چند کتاب سینمایی مهم به بازار آمده که بعضی از آنها حتی برای مخاطبان تفننی کتابهای سینمایی هم جذاباند. یکی از این کتابها که میتواند علاقهمندانی جز مخاطبان حرفهای کتابهای سینمایی هم داشته باشد، کتاب «نوستالژیِ جای دیگر؛ سهراب شهیدثالث: گفتهها، نامهها، یادداشتها» است که به همت رضا حائری فراهم شده است.
-
«آگاه»به مناسبت روز ملی سینما در گفتوگو با کارشناسان معضلات سینما را بررسی کرد
اندر خم سینمای ملی
زهرا بذرافکن- خبرنگار گروه فرهنگ: ۲۱شهریورماه در تقویم کشورمان بهعنوان روز ملی سینما ثبت شده است. این نامگذاری بهانهای است برای آسیبشناسی مسیر و چالشهای جدی سینمای ایران و ارائه پیشنهاداتی که میتواند در بهبود و روند روبه رشد آن موثر واقع شود. در همین باب به برخی کارشناسان و مدیران سینمایی رجوع کرده و در متن پیش رو از نظرات آنها بهره بردهایم.
-
در جشنواره سینمایی ونیز اتفاق افتاد
آزادیخواهی روی فرش قرمز
زهرا بذرافکن – خبرنگار گروه فرهنگ: هشتادویکمین جشنواره فیلم ونیز درحالی به پایان رسید که علاوهبر رویدادی سینمایی بهمثابه فرصتی برای ابراز حمایت از مردم فلسطین و برائت از ظلم و ستم اشغالگران در این سرزمین کارکرد یافته بود. این اولین مرتبه نیست که رویدادهای هنری و بهطور خاص سینمایی به یاری انسانیت میشتابند، گرچه سیاستهای این رویدادها بهطور اساسی بر مبنای نادیده گرفتن و امتناع از ابرازگری درباره این جریانهاست اما هر سال قدرت هنرمندان و سینماگرانی که نمایندگانی از جریانهای انسانی هستند به هر شکل بر روی فرش قرمزهای این رویدادها نقش میبندند؛ از نمونههای آن میتوان به حضور هنرمندان و سینماگران در جشنواره اخیر فیلم کن در فرانسه اشاره کرد که هنرمندانی از کشورهای مختلف و هرکدام به شیوه خودشان در آن اقدامهای حمایتگرانهای از مردم فلسطین از خود نشان دادند. به این بهانه در این گزارش مروری بر اقدامات آزادیخواهانه هنرمندان و سینماگران حاضر در جشنواره ونیز ۲۰۲۴ داریم.
-
کتابی اندر احوالات امام غایب(ع)
یک آسمان ستاره در نجم ثاقب
الناز برکاتی_خبرنگار گروه فرهنگ: یکی از روشنترین نقاط کارنامه پاسداران مکتب تشیع، نگارش و تدوین کتاب و رسالهایی با هدف تبیین و تشریح مسائل مربوط به اصل ولایت، امامت، شخصیت و معارف ائمه اطهار(ع) است. در این راستا، در طول هزار و اندی سال کتابهای بسیاری در زمینه وجود مبارک امام زمان(عج) به نگارش درآمده است. یکی از این آثار نجم الثاقب در احوال امام غائب است. این کتاب یکی از چند کتاب مهم به زبان فارسی در موضوع مهدویت است که سهم زیادی در آشنایی فارسیزبانان با امام زمان(عج) دارد
-
نگاهی به کنسرت نمایش «سیصد-گات» که این شبها در سعدآباد روی صحنه میرود
ملغمه!
زهرا بذرافکن- خبرنگار گروه فرهنگ: رویداد هنری «سیصد» با حضور چهرههای سینما و تئاتر که در تیرماه سال جاری اجراهایی را پشت سر گذاشت و بار دیگر اجراهایش را از دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ در کاخ سعدآباد با داستانی به نام «گات» از سر گرفت، اینبار به تهیهکنندگی تهمورس پورناظری روی صحنه رفت. درحقیقت این کار موسیقی- نمایش با وجود اینکه از چند روز پیش از آغاز اجرا، بلیتفروشی را آغاز کرده بود، اطلاعات کافی درباره جزییات کار را در اختیار مخاطبان قرار نداد و به شکل قطرهچکانی، عوامل بخش نمایش را معرفی کرد. از این کنسرت-نمایش یک دوره اجرای اول در سال۱۴۰۱ به روی صحنه رفت؛ البته برخی کنسرت-نمایش «سی» به کارگردانی علیاصغر دشتی با داستانهای شاهنامه (زال و رودابه، رستم و اسفندیار و رستم و سهراب) را هم گام آغازین این اجرا میدانند. به هر تقدیر حالا اجرای تازه سیصد با نام گات به دور دوم رسیده و زمان مناسبی برای صحبت درباره آن است.
-
سفر «طوبی» از انقلاب اسلامی ایران تا حماسه عظیم اربعین حسینی
عشق، اربعین و تاریخ دو ملت
الناز برکاتی_خبرنگار گروه فرهنگ: انقلاب اسلامی ایران در اندیشه امام خمینی(ره) تداوم قیام بزرگ و جهانی حضرت سیدالشهدا(ع) است. به همین دلیل مبرهن است که امام راحل فرمودند: «ما هر چه داریم از محرم و صفر است.» در کنار همه دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی، راهپیمایی اربعین از اهمیت ویژهای برخوردار است.
-
به بهانه برگزاری مراسم تعزیه بزرگ روستای قودجان
جغرافیایی کوچک، تعزیهای بزرگ
زهرا بذرافکن- خبرنگار گروه فرهنگ: تعزیهخوانی هنر آیینی اصیلی است که از گذشته در کشور ما به همت مردمانی هنردوست بهعنوان رویدادی نمایشی-مذهبی به شکل دورهای اجرا شده و تا امروز با وجود تغییراتی که داشته، زنده و پرنشاط مانده و قابل توجه آنکه مخاطبانش روزافزون است. پیش از این ما در گروه فرهنگی روزنامه آگاه به یکی از بزرگترین تعزیههای ایران که در محل صحرارود شهرستان فسا در استان فارس برگزار میشود، پرداختیم که میتوانید از کیوآرکد کنار صفحه گزارش و گفتوگوی ما با کارگردان تعزیه صحرارود را بخوانید. حالا به سراغ تعزیه روستای قودجان از شهرستان خوانسار در استان اصفهان رفتهایم که سالانه از تاریخ 20 تا 28ماه صفر برگزار میشود. در این ارتباط با مسعود حجازیمهر، تعزیهخوان و مخالفخوان تعزیه قودجان گفتوگو کردهایم که در ادامه میخوانید.
-
به بهانه درگذشت محمدعلی بهمنی تصویرگر لحظه عشق و غم و شادی
نامه فرداها رو تا زد و رفت...
الناز برکاتی_خبرنگار گروه فرهنگ: باور کنید حالوهوایم مساعد است/ این شایعات شیوه برخی جراید است . یک صبح تیتر میشوم: این شخص... [بگذریم]/ یک عصر: خواندهاید... و تکرار زاید است من زندهام هنوز و غزل فکر میکنم/ باور نمیکنید، همین شعر، شاهد است . محمدعلی بهمنی این اثر را در سال88 درست 38سال بعد از چاپ اولین اثر خود منتشر کرد تا به همه دوستداران غزل دیروز و امروز و فردا بگوید با قوت به حیات و سرودن ادامه میدهد اما حال از میان ما رفته است اما ردپایش در ترانههای مختلف و در آهنگهایی که با صدای خوانندههایی مانند علیرضا قربانی، ناصر عبداللهی، همایون شجریان و... شنیده شدهاند، دیده میشود. ترانههایی مانند «اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است»، «پرنقشتر از فرش دلم بافتهای نیست/ بس که گره زد به گره حوصلهها را» و «در این زمانه بیهایوهوی لالپرست/ خوشا به حال کلاغان قیلوقالپرست!» و دیگر اشعاری که با صدای شنیدنی خوانندگان مختلف ماندگار شده است.
-
رانتیها از تاسیس بنیاد ملی پویانمایی ترسیدند
این روزها درباره تاسیس بنیاد ملی پویانمایی ایران مصاحبههای گوناگونی ازسوی افراد مختلف در حال انتشار است.
-
مروری بر سیر «تئاتر برای همه» تا امروز به بهانه نمایش «نبرد رستم و سهراب»
تبدیل تئاتر ملی به تئاتر لاکچری
زهرا بذرافکن- خبرنگار گروه فرهنگ: تئاتر «نبرد رستم و سهراب» به کارگردانی حسین پارسایی و با برداشتی آزاد از شاهنامه فردوسی، بعد از ماهها از اعلام رسمی، حالا مدتی است که در قالب نمایش میدانی در استادیوم بینالمللی تنیس باشگاه انقلاب اجرا میشود. این نمایش بزرگ که یکی از پرهزینهترین تئاترهای سالهای اخیر به شمار میآید از ابتدای اجرا تاکنون با مواردی چون قیمت بلیت، محل نمایش و بازیگران آن که همگی از چهرههای تئاتر و بیشتر سینمای سالهای اخیر هستند، محل بحث بوده است، تا حدی که حالا دیگر بهطورکلی نام اطلاقشده در سالهای دور به این گونه تئاتر یعنی «تئاتر ملی» بهکلی فراموش شده و با عباراتی از قبیل «تئاتر لاکچری» خوانده میشود. این دست نمایشها در سالهای بعد از انقلاب از این رو «ملی» خوانده میشدند که از هر قشری مخاطب داشتند و برای عموم مردم جذاب بودند؛ چراکه متون و قصهها اغلب از منابع کهن ادبیات فارسی مانند «شاهنامه» فردوسی برآمده بودند. علاوه بر آن نیز، پیش از این با حمایت سازمانهای دولتی از این اجراها، قیمتگذاری بلیتها به نحوی انجام میشد که برای عموم اقشار جامعه قابل تهیه باشد. به این بهانه در این گزارش به ابعادی از تئاتر «نبرد رستم و سهراب» از جهت پیوند با نمونههای پیشین و نیز نظرات مخاطبان آن در فضای مجازی پرداختهایم.
-
مروری بر تاریخچه تئاترهای ملی
مروری داریم بر تئاترهایی که تحت عنوان «تئاتر ملی» این نوع از نمایش را بهشکل امروزی آن رساندهاند.
-
گفتوگو با علیرضا کمیلی درباره مستند اسرائیلیسم
زندگی درون پادگانهای رژیم صهیونیستی
علیرضا کمیلی، دبیر اتحادیه بینالمللی امت واحده درباره مستند «اسرائیلیسم» گفته است: «از وجه ممتاز مستند «اسرائیلیسم» میتوان به کارگردانی مستند ازسوی دو فیلمساز یهودی اشاره کرد که نشان میدهد یک شهروند آمریکایی برای ارتش رژیم صهیونیستی آموزش نظامی میبیند و بعد جذب ارتش میشود. یعنی اسرائیلیها برخلاف همه شعارهایشان از کشورهای دیگر برای جذب نیرو در ارتش استفاده میکنند.»
-
روایتی از شکاف نسلی و تضادهای یهودیان آمریکا با رژیم اسرائیل
«اسرائیلیسم» و شکست ذهنیت یهودیها
الناز برکاتی_ خبرنگار گروه فرهنگ: «اسرائیلیسم»، نام جدیدترین مستندی است که بهتازگی در کشور به فارسی ترجمه و منتشر شده است. این مستند که توسط گروهی از جوانان یهودی آمریکا به تولید رسیده، انتقادی است به رفتار اسرائیل با فلسطینیان و آموزشهایی که در جامعه یهودی آمریکا ارائه میشود. این مستند شکاف نسلی بر سر هویت یهودی و دیدگاههای در حال تکامل جوانان آمریکایی درباره رژیم صهیونیستی را به تصویر کشیده است.
-
از آموزشوپرورش چه میخواهیم؟
سردرگم هستیم
بحث تحول بنیادین و عمیق در آموزشوپرورش نشأتگرفته از آسیبشناسی از نظام آموزشوپرورش کشور است که به نظر بنده، رهبر انقلاب براساس نگاه آسیبشناسانهای که به آموزشوپرورش داشتند، به این نتیجه رسیدند که ما نیازمند یک تحول بنیادین در آموزشوپرورش هستیم.
-
حواشی پیرامون توقیف سریال غربت در شبکه نمایش خانگی
ناکامی در دغدغهمندی
زهرا بذرافکن - خبرنگار گروه فرهنگ: انتشار سه قسمت از سریالِ «غربت» که درحال پخش از شبکه نمایش خانگی و از پلتفرم نماواست واکنشهایی را بهویژه ازسوی مردم به دنبال داشته است. ماجرا بهطور کامل روشن نیست؛ برخی توقیف را مربوط به توهین به عربزبانها میدانند و برخی دیگر درباره مجوز نداشتن این سریال صحبت میکنند. از طرفی هم در مصاحبهای که با یکی از اعضای تصمیمگیرنده ساترا انجام شده، این توقیف در نتیجه موارد بسیار ممیزی و جلوگیری از انتشار موارد مشابه در آینده عنوان شده است. انتشار این سریال از اواسط مردادماه در این پلتفرم آغاز شده است. در ادامه به علت آنچه تصویرسازی نامناسب از مردم حاشیهنشین استانهای عربزبان کشور عنوان شده، مردم خوزستان از در کارزاری اینترنتی نسبتبه این سریال واکنش نشان دادند.
-
مروری بر آیین عزاداری گره خورده با بازارهای سنتی
زیست چهارپایهخوانی از گذشته تا امروز
زهرا بذرافکن- خبرنگار گروه فرهنگ: چهارپایهخوانی از خالصترین آیینهای سنتی عزاداری حسینی است که با مکان بازار بهویژه در پایتخت و شهرهایی که بازارهای سنتی دارند گره خوردهاست. عدهای چهارپایهخوانی را با سبک روضهخوانی حضرت زینب(س) بعد از واقعه عاشورا در پیوند میدانند؛ چراکه خطبه حضرت زینب(س) در کوفه و روضهخوانی برای امام حسین(ع) نیز به همین سبک و سیاق بوده است. همچنین دورههای بعد از آن در ایران، برخی ریشه و تاریخچه چهارپایهخوانی را به زمان آلبویه نسبت دادهاند. سلسله آلبویه تقریبا ۱۶۰سال بعد از حادثه عاشورا و شهادت امامحسین(ع) بر سر کار آمده بودند.
-
نگاهی به گردش مالی کنسرت خوانندههای ایرانی در کشورهای امارات و ترکیه
سودآوری موسیقی ایرانی برای همسایگان
زهرا بذرافکن – خبرنگار گروه فرهنگ: یکی از بازههای زمانی پرتردد برای مسافران ایرانی به مقاصدی چون کشورهای ترکیه، امارات و دیگر کشورهای اطراف که وجهه گردشگری خوبی دارند و به یکی از ظرفیتهای خوانندههای ایرانی برای اجرای کنسرت بدل شدهاند، همین سهماهه تابستان و بهویژه ماه پایانی آن، شهریور است.
-
مسابقه «گل یا پوچ» با مدیری چه سرنوشتی خواهد داشت؟
نوآورانه سنتی درگیر حواشی
زهرا بذرافکن-خبرنگار گروه فرهنگ: «گل یا پوچ» حالا در پلتفرم فیلیمو به قسمت چهار از فصل اول رسیده است و هر آنچه را برای عرضه داشته میتوان تا اینجای کار این نمایش-مسابقه با اجرای مهران مدیری دید. این برنامه حضور تازه مهران مدیری در عرصه شوهای (نمایش) شبکه نمایش خانگی بوده که حالا مدتی است دستخوش حضور مستمر این برنامهساز، مجری و کارگردان شده است. به علاوه، این اولین حضور مدیری در یک برنامه تنها در نقش مجری است. در این گزارش قصد داریم تا این برنامه تازه را از ابعاد مختلف بررسی کنیم.
-
گذری بر فاجعه ۲۸مرداد در آبادان
در جهنم سینما رکس چهگذشت؟
الناز برکاتی-خبرنگار گروه فرهنگ: تاریخ ۲۸مرداد عجین شده است با سالگرد آتشسوزی سینما رکس آبادان. حادثه آتشسوزی سینما رکس حادثهای عمدی بود. این حادثه در ۲۱:۴۵ شبِ شنبه ۲۸مرداد ۱۳۵۷ منجر به سوختن سینما رکسِ آبادان شد. سینما درحال نمایش فیلم گوزنها، ساخته مسعود کیمیایی بود. این رخداد زمانی آغاز شد که چهار نفر قبل از آتش زدن، با استفاده از تاریکی شب و همکاری سرایدار سینما؛ درهای ورودی و خروجی و داخل سالن سینما را به تینر آغشته کرده و کسانی که به دیدن آخرین سانس رفته بودند در آتش سوختند.
-
به بهانه انتشار آلبوم موسیقی متن فیلم «بازمانده»
ماندگاری بعد از ۳۰ سال
زهرا بذرافکن- خبرنگار گروه فرهنگ: «بازمانده» نام فیلمی در گونه تاریخی با محوریت جنگ اول میان اعراب و اشغالگران در سال۱۹۴۸ میلادی است که در سال۱۳۷۳ به نویسندگی، تدوین و کارگردانی زندهنام سیفالله داد ساخته شد. موسیقی متن آن را مجید انتظامی در ۲۳قطعه و در آلبومی با همین نام ساخته است که حالا بعد از گذشت ۳۰سال بهصورت دیجیتال منتشر شده و در تمامی پلتفرمهای بینالمللی پخش موسیقی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. به این بهانه در این گزارش مروری بر فیلم و موسیقی آن داریم که در ادامه میخوانید.
-
نگاهی به «قلب رقه» فیلم امنیتی این روزهای سینما
در قلب سینمای مقاومت
زهرا بذرافکن-خبرنگار گروه فرهنگ: «قلب رقه» اولین اثر سینمایی خیرالله تقیانیپور، دبیر فعلی جشنواره تئاتر فجر است که از روز چهارشنبه ۲۴ مردادماه بر روی پرده سینماهای کشور به نمایش درآمده است. این فیلم موفق شد تا در چهل ودومین جشنواره فیلم فجر در سال گذشته با هفت مورد نامزدی و یک سیمرغ بلورین مورد توجه قرار گیرد. «قلب رقه» یک اکشن جاسوسی با روایت داستانی عاشقانه است که بعد از مدتها این ژانر را به جدول اکران عمومی آورده است.
-
ترویج فرهنگ فرزندآوری راهکار اصلی مقابله با پیری جمعیت
فرزندآوری؛ موضوع مغفول مانده در سینما و تلویزیون
الناز برکاتی_ خبرنگار گروه فرهنگ: سیر صعودی سالمندی جمعیت از خبرهای ناخوشایند این روزها در کشور به شمار میرود که برای مقابله با تداوم این روند، توجه به موضوع فرزندآوری بهویژه با اقدامات فرهنگی موضوع بسیار مهمی است که باید همگان بر آن باور داشته و همت کافی برای تحقق آن در جامعه ایجاد شود. صدای قدمهای سالمندی جمعیت با تمام توان در گوش میپیچد و این هشدار را میدهد که بیتفاوتی به قانون جوانی جمعیت و زیر پا گذاشتن آن تبعات نامطلوبی نصیب کشور میکند و باید در این برهه از زمان شعار «فرزند بیشتر، زندگی بهتر» را جایگزین شعار غربی «فرزند کمتر، زندگی بهتر» قرار دهیم.
-
پیادهروی اربعین یک ابر رسانه است
ظهور رسانه از دل سانسور غربی
الناز برکاتی_ خبرنگار گروه فرهنگ: مراسم راهپیمایی اربعین با شرکت میلیونها مسلمان که هر سال بر تعداد شرکتکنندگان آن افزوده میشود، یکی از قدرتمندترین نمادهای همبستگی میان جهان شیعه و سایر ادیان است، بهگونهای که در این مراسم علاوه بر شیعیان، مسلمانان سنی و حتی برخی مسیحیان شرکت دارند. پدیده پیادهروی اربعین فرصتی است تا اقوام مختلف با سلیقههای متفاوت، بر پایه عشق و مهرورزی که بر این فضا حاکم است به تعامل و مناسبات بپردازند. در عصر حاضر پیادهروی اربعین به یکی از اصلیترین آیینها و مناسک تبدیل شده است، همین امر موجب شده تا کنکاش پیرامون آن از منظرهای گوناگون دوچندان شود. یکی از این منظرها پوشش رسانهای این رویداد است.
-
گفتوگو با سارا عبداللهی، نخستین بانوی عکاس ایرانی در المپیک ۲۰۲۴
المپیک منحصربهفردترین تجربه زندگیام بود
الناز برکاتی_خبرنگار گروه فرهنگ: المپیک تابستانی۲۰۲۴ پاریس درحالی پس از دو هفته رقابتهای جذاب در ۳۲رشته ورزشی به پایان رسید که عکسهای جذابی از روز افتتاحیه تا رقابت ورزشکاران و مراسم اختتامیه به ثبت رسیده است. رقابتهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس پس از دو هفته رقابت میان بیش از ۱۰هزار و ۷۰۰ورزشکار از ۲۰۶کشور جهان به ایستگاه پایانی رسید و طبق انتظار عکسهای جذابی از مراسمهای مختلف و رقابتهای نفسگیر ورزشکاران در این رویداد بزرگ به ثبت رسیده است.
-
واکنش کاربران در بازنشر تصاویر دلخراش حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه التابعین:
اگر دلش را ندارید، نبینید
زهرا بذرافکن – خبرنگار گروه فرهنگ: صهیونیستها بعد از آنکه در چشمبرهمزدنی صدها نفر از فلسطینیهای پناه گرفته در مدرسهای به نام التابعین را با نوعی بمب پیشرفته به شهادت رساندند؛ بعد از این جنایت، در بیانیهای اعلام کردند: «ماموریت با دقت به پایان رسید.»