-
به دولت مقتدر و جامعه توانمند نیاز داریم
سریال ادامهدار دشمنیها
دکتر عباسعلی رهبر، عضو هیاتعلمی و استاد دانشکده علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی تصریح دارد تنها راه کاهش اثرات این حملات و ناامید کردن دشمن، ساختن دولتی مقتدر و جامعهای توانمند است. با این دو ویژگی، میتوان تهدیدات دشمنان خارجی را به حداقل رساند و مانع از تخریب و تحقیر جامعه شد.
-
جایگاه عنصر ((فرهنگ و ایدئولوژی)) انقلاب اسلامی ایران چیست؟
رهیافت فرهنگی در بررسی انقلاب اسلامی
رویداد کمنظیر انقلاب اسلامی ایران در دنیای که دینگریزی و دینستیزی در آن غوغا میکند نشان از دگرگونی عظیم در جریان غالب سکولاریزه کردن عرصههای مختلف زندگی انسانی به شمار میرود. از آن زمان تحلیلگران و پژوهشگران بسیاری درباره این واقعه منحصربهفرد به بحث و بررسی پرداختند و علل و عوامل وقوع را مورد موشکافی قرار دارند بهطوریکه بعد از گذشت چهار دهه با حجم گستردهای از نوشتهها و مکتوبات در این زمینه روبهرو هستیم.
-
نبردی پیچیدهتر و سختتر از نبرد نظامی
با جنگی ادراکی روبهروییم
حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علی ذوعلم، عضو هیاتعلمی دانشگاه معتقد است اکثر مردم همچنان پای انقلاب ایستادهاند. ممکن است ناهنجاریها، گلایهها و انتقاداتی از سوی مردم مشاهده شود، اما این انتقادات بیشتر به کاستیها، رانتها، فاصلههای طبقاتی و کمکاریهای مسئولان بازمیگردد، نه به اصل نظام یا موضع نظام در ایستادگی در برابر نظامهای استکباری. مردم به اصل انقلاب و نظام وفادارند و این انتقادات به معنای بیاعتنایی به این مواضع نیست.
-
رزمنده و نویسنده دفاع مقدس اعتقاد دارد تهدیدات فرهنگی را جدی نگرفتهایم
قدرت ناشناختهای به نام مردم
نصرتالله محمودزاده در اول شهریورماه ۱۳۳۵ در روستای «کوهستان» از توابع بهشهر در استان مازندران به دنیا آمد. تحصیلاتش را در انستیتو تکنولوژی بابل در رشته مکانیک به پایان برد. وی بعد از جنگ تحمیلی به ادامه تحصیل پرداخت و در مقطع کارشناسیارشد رشته جامعهشناسی در دانشگاه شهید بهشتی فارغالتحصیل شد. او در نخستین روز تهاجم عراق به ایران، داوطلبانه به خوزستان شتافت و بهعنوان نیروی داوطلب در عملیات آزادسازی سوسنگرد حضور داشت. او که در عملیات هویزه در محاصره دشمن قرار گرفته بود با وقایعی مواجه شد که بعدها منجر به نوشتن اولین کتابش «حماسه هویزه» شد. ازجمله آثار ایشان میتوان به «شبهای قدر کربلای پنج»، «رقص مرگ»، «سنگرساز بیسنگر»، «مسیح کردستان»، «عقیق»، «سفر سرخ»، «بستر آرام هور»، «فریاد برآور شلمچه»، «پای گلدسته کوهستان»، «بعد از محمدالدوره» و «بام کردستان» اشاره کرد. آنچه در ادامه میآید تحلیلی از حضور مردمی در ایام دفاع مقدس و بعد از آن در گفتوگو با محمودزاده است.
-
ترکیه میزبان «مست عشق» میشود
حسن فتحی، کارگردان فیلم سینمایی «مست عشق» اعلام کرد: فیلم «مست عشق» حدود دو ماه دیگر در سینماهای ترکیه اکران میشود.
-
جنایت علیه مسلمانان در هند با نقشه صهیونیستها انجام میشود
رنج مسلمانان هند
رهبر انقلاب در دیدار جمعی از علما و بزرگان اهل سنت کشور در بخشی از بیاناتشان فرمودند: همه سعی دشمنان اسلام این بوده است که ما را نسبتبه هویت واحدهای که اسمش «امت اسلامی» است بیتفاوت کنند. این نمیشود که من خودم را مسلمان بدانم اما از رنجی که یک مسلمان در میانمار یا در غزه یا در هند یا در فلانجا میکشد، خودم را غافل بدانم؛ این امکان ندارد؛ این، خلاف تعالیم اسلامی و اصول اسلامی است.
-
برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل
پزشکیان یکشنبه عازم نیویورک میشود
مسعود پزشکیان رئیسجمهور یکشنبه یک مهرماه بهمنظور حضور و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل عازم نیویورک خواهد شد.
-
پزشکیان در دیدار جمعی از علما و بزرگان اهل تسنن:
فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و وابستگی جناحی به افراد توانمند مسئولیت میدهیم
مسعود پزشکیان، رییسجمهوری کشورمان در آغاز هفته وحدت و در دیدار با جمعی از علما و بزرگان اهل تسنن، با تبریک فرارسیدن ایام میلاد حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفرصادق(ع) تصریح کرد: ما از ابتدا حرف و شعارمان وحدت، انسجام و وفاق بود و حالا هم خواست خدا بود که برگزاری اولین نشست خبری در دولت چهاردهم و نیز دیدار با شما با چنین روزی مقارن شود که آن را به فال نیک میگیریم.
-
کاهش ساعت کاری هم خوشحالی دارد و هم ناراحتی
کارگران، نگران دستمزد
سرانجام پنجشنبه بهجای شنبه در تقویم قرمز شد و بعد از بحثهای متعدد در این زمینه با تعطیلی نخستین روز هفته موافقت نشد.
-
محفل قرآنی جشن میلاد النبی در پاکستان با حضور قاریان ایرانی برگزار شد
موج مهربانی به عشق پیامبر(ص)
به مناسبت آغاز هفته وحدت و ایام ولادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) محفل بزرگ قرآنی تحت عنوان «حب النبی» در شهر لاهور با حضور اساتید و قاریان ایرانی برگزار میشود. پس از استقبال باشکوه مردم کشورهای اسلامی از برنامه قرآنی محفل که ماه رمضان در شبکه سه سیما پخش شد، دستاندرکاران این برنامه ازجمله اساتید و قاریان برجسته کشورمان به دعوت اداره «منهاج القرآن» پاکستان برای اجرای محفل قرآنی به لاهور سفر کردند.
-
استمرار تحرکات مشکوک سفارتخانههای غربی
شیطنت سفارت آلمان در سالگرد اغتشاشات
سفارت آلمان در تهران در اقدامی هنجارشکنانه و مغایر با اصول دیپلماتیک در سالگرد اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، با انتشار ویدئوی، به نوعی حمایتگرانه، این اغتشاشات را یادآوری کرده و گرامی داشته است! سفارت آلمان از جمله سفارتخانههایی بود که در جریان اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، تحرکات مشکوکی را علیه امنیت کشور ما ترتیب داد.
-
۶۴ روز بعد؛ سوءقصد دوم انجام شد
زندگی سگی ترامپ
۶۴روز پس از سوءقصد نخست به جان «دونالد ترامپ»، رییسجمهوری پیشین و نامزد انتخابات پیشروی آمریکا، بار دیگر او در معرض تروری نافرجام قرار گرفت.
-
شرکتهای خصوصی کار اصلی ارسال مرسولات را به دوش گرفتهاند
دردسرهای پستی
عماد خورشید طلب، خبرنگار گروه جامعه: دستکم از دو دهه گذشته فعالیت پست در کشور ما بهقدری کمرنگ شده که شرکتهای خصوصی کار اصلی ارسال مرسولات را به دوش گرفتند و امور کوچکی مانند رساندن کارت سوخت یا مدارک شناسایی و مالکیت برعهده پست است که در انجام وظیفه هم نارضایتیهای زیادی را ازسوی شهروندان دنبال داشته است.
-
عرضه واحدهای ۲۵ متری عامل جذب سرمایههای خُرد به بازار زمین و مسکن است
مسکن دچار بیسامانی
درحالی برخی از کارشناسان مسکن، کوچکسازی را راهی برای برونرفت این بازار از بحران میدانند که بررسیها نشان میدهد، کوچکسازی هیچ تاثیری در خانهدار کردن مردم ندارد و صرفا زمینه را برای افزایش تقاضای سرمایهای و ایجاد سوداگری در این بازار فراهم میکند.
-
کارگاههای آموزشی «چگونه راوی دقیقی برای انقلاب شویم؟» در حوزه هنری برگزار شد
راویان انقلاب در مسیر خلق روایتهای تازه
اولین جلسه از کارگاه آموزشی «چگونه راوی دقیقی برای انقلاب شویم؟» برگزار شد. کارگاه آموزشی «چگونه راوی دقیقی برای انقلاب شویم؟» با تدریس استاد حجتالاسلام رضا اکبری آهنگر، پژوهشگر تاریخ معاصر در سرای شهید چمران مرکز آموزش حوزه هنری برگزار شد.
-
طی نامهای خطاب به رییسجمهوری عنوان شد
حمایت ۵۰۰ عضو هیاتعلمی و دانشآموخته تحصیلات تکمیلی از دکتر علی انتظاری
بیش از ۵۰۰عضو هیات علمی و دانشآموخته تحصیلات تکمیلی علوم انسانی و سایر رشتههای دانشگاهی طی نامهای خطاب به رییسجمهوری، از دکتر علی انتظاری، رییس سابق دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی حمایت کردند.
-
در باب برخی انتصابات شائبهدار در دولت
دهنکجی به «وفاق»
انتصاب چهرههای بدنام و نقشآفرین در قضایای ضدامنیتی پیشین در سطوح مدیریتی، میتواند پاشنه آشیل دولت چهاردهم باشد. این افراد میتوانند در مسیر حرکت دولت وفاق ملی دکتر پزشکیان، سنگاندازی کرده و در لباس دوست، اغراض دشمن را پیاده کنند.
-
کشف بمب بهجامانده از جنگ گُجستان، حین عملیات حفاری گاز
بمب ۵۰۰کیلویی در شمال غرب استان فارس حدفاصل استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان رستم کشف شد.
-
مدیرعامل سازمان انتقال خون مطرح کرد
امکان اهدای خون از ۱۸ تا ۶۵ سالگی
مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: اهداکنندگان خون از ۱۸ تا ۶۵سالگی میتوانند نسبت به اهدای خون اقدام کنند و اهداکنندگان خون مستمر میتوانند جان هزاران نفر را نجات دهند.
-
مالکان مطابق با قانون مشمول مالیاتهای سنگین میشوند
صاحبخانهها در محاصره قانون
سازمان امور مالیاتی اعلام کرد که با بررسی اطلاعات دریافتشده از سامانه املاک و مستغلات، تعداد ۱۵۰۰مشاور املاک و بیش از ۴۰۰هزار مودی جدید در منبع مالیات مستغلات شناسایی شده است.
-
نخستین کتابخانه بدون کتاب ایران!
کتابخانههای بدون کتاب نسل جدیدی از کتابخانهها هستند که در آن از کتاب کاغذی خبری نیست و بهجای کتاب کاغذی به کاربران تجهیزات و امکانات دسترسی به منابع الکترونیکی داده میشود.
-
۴۱۵ اثر از ۲۷ استان کشور
از جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان چهخبر؟
۴۱۵اثر از هنرمندان ۲۷استان کشور آثار خود را برای حضور در بخشهای رقابتی و مسابقه نمایشنامهنویسی بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان ارسال کردند.
-
اقدامات نمایشی وارثان عثمانی تمامی ندارد
تجارتِ چراغ خاموش ترکیه با صهیونیستها!
هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه اخیرا در نشست سران اتحادیه عرب مدعی شده که ترکیه تا زمانی که اسراییل آتشبس و دسترسی بشردوستانه نامحدود به غزه را نپذیرد، تجارت با اسرائیل را از سرنخواهد گرفت.
-
ماجرای دروغ اسارت دو ایرانی در سوریه
انتشار فیکنیوز؛ آخرین حربه صهیونیستها برای فرار از شکست
صهیونیستها طی روزهای و ماههای اخیر شکستهای نظامی و امنیتی بیشماری را متحمل شدهاند؛ لذا برای بازیابی روحیه ازدسترفته خود به تولید و انتشار اخبار جعلی نیاز دارند.
-
یک شکست خفتبار دیگر برای واشنگتن رقم خورد
اخراج آمریکا از دریای سرخ
«نیروی دریایی آمریکا از دریای سرخ اخراج شد.» این خبری بود که طی روزهای اخیر در سرتیتر بسیاری از رسانههای منطقهای قرار گرفت.
-
«آگاه» مواضع و تحرکات سایت انتخاب را بررسی کرد؛
رسانههای مغرض به دنبال چه هستند؟
هفته گذشته بود که در گزارشی به الزاماتِ «نقد سازنده» در سپهر سیاست ایران پرداختیم. با کمال تاسف هنوز برخی از رسانهها چشمهای خود را بستهاند و نمیخواهند نگاه منصفانهای به پیرامون خود بیندازند، گویا با پیروزی مسعود پزشکیان برای آنها بهانهای پیدا شده تا به هر شکل ممکن خدمات و فعالیتهای دولتمردان سابق را زیر سوال ببرند یا با انتخاب، تیترهای «زرد» جامعه را به سمت نگاه سیاسی خود سوق دهند و از این طریق ماهیشان را صید کنند!
-
قدرتی مطرح کرد
مشکلات صادرکنندگان با تغییر در نرخهای متفاوت ارزی
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با «آگاه» درباره تاثیر وجود ارز دونرخی بر اقتصاد کشور گفت: نوسانات نرخ ارز یکی از مشکلات جدی اقتصاد کشور است که تاثیرات منفی زیادی روی صادرات، واردات و اقتصاد کلان کشور دارد. رییسجمهوری نیز بر ضرورت ایجاد ثبات در بازار ارز تاکید کرده است تا از این طریق مشکلات اقتصادی کشور کاهش یابد.
-
همصدایی با دشمن، ننگ است
مدیرانی که باید عذرخواهی کنند
اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ یک طرح چندلایه و ساخته و پرداخته شده در اتاقهای فکر سرویسهای جاسوسی دشمن بود. هدف اصلی و غایی از این اغتشاشات، براندازی نظام و تهدید تمامیت ارضی ایران اسلامی بود.
-
سهمخواهی ممنوع!
دولت پزشکیان «رحم اجارهای» اصلاحطلبان است؟
اصلاحطلبان از همان آغاز دولت چهاردهم فاز سهمخواهی را شروع کردند و در رسانهها و صفحات مجازی خود مدام بر این گزاره تاکید میکنند که پزشکیان، اصلاحطلب است و باید دولتش از اصلاحطلبان لبریز باشد.
-
نقدی بر واکنشها به یک برنامه تلویزیونی
صدای منتقد شیطنت نیست!
اخراج اساتید دانشگاهها از مقولههای پرتکرار در حوزه آموزش عالی است که بهخصوص در روزهای منتهی به بازگشایی دانشگاهها بیشتر از هر زمان دیگری شنیده میشود.