آگاه: همه مواد مغذی موجود در سیب منبع غنی از مواد شیمیایی گیاهی، از جمله فلاوانولها هستند. این ترکیبات با فواید سلامتی متعددی مانند حفظ وزن سالم و کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط بودهاند. همچنین فیبر زیادی در سیب وجود دارد، عمدتا پکتین که میزان لیپوپروتئینهای با چگالی کم یا شکل ناسالم کلسترول را در خون ما کاهش میدهد. پکتین همچنین میزان قند و چربی جذب شده از غذا را کاهش میدهد و به تثبیت سطح قند خون ما کمک میکند.
جانت کولسون، استاد تغذیه و علوم غذایی در دانشگاه ایالتی میدل تنسی در آمریکا، میگوید: سیب ویتامین C زیادی ندارد و آهن یا کلسیم ندارد، اما مواد تشکیلدهنده بسیار دیگری دارد که سلامت را ارتقا داده و کارهای فوقالعادهای برای بدن انجام میدهند. لاویا گوتزو، دانشیار زیستشناسی گیاهی در دانشگاه ورونا در ایتالیا، میگوید سیب حاوی ترکیباتی است که در بسیاری از میوهها و سبزیجات رایج است، از جمله پلیفنولهای مفید. پلیفنولها مولکولهای آنتیاکسیدانی قوی هستند. آنها به متعادلکردن نسبت آنتیاکسیدانها به رادیکالهای آزاد در بدن ما کمک میکنند. رادیکالهای آزاد مولکولهای اکسیژن بسیار واکنشپذیر و بالقوه آسیبرسان به سلول هستند. با کنترل رادیکالهای آزاد، خطر ابتلا به بیماریهایی از جمله سرطان و بیماریهای قلبی را از طریق التهاب طولانیمدت کاهش میدهیم.
۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
از قدیم این اصطلاح متداول بوده که خورن یک سیب در روز، پزشک را از ما دور میکند اما آیا این میوه ساده واقعا تاثیر مثبت زیادی بر سلامت ما دارد؟