آگاه: به گزارش ایسنا، این خوردنی محبوب حاوی ترکیبی از چربیهای مفید، فیبر و فیتواسترولهاست که آن را به گزینهای سالم در رژیم غذایی تبدیل کرده است. متخصصان تغذیه میگویند کره بادامزمینی منبع خوبی از چربیهای تکزنجیرهای و چند زنجیرهایِ غیراشباع است که هر دو نوع چربی، به کاهش الدیال کمک میکنند. حتی چربی تکزنجیرهای غیراشباع میتواند کمی اچدلال (کلسترول خوب) را بالا ببرد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. از طرفی کره بادامزمینی یک منبع پروتئین گیاهی است و جایگزین مناسبی برای برخی منابع حیوانی پرچرب محسوب میشود. هر دو قاشق غذاخوری کره بادامزمینی حدود دو گرم فیبر دارد که مقداری از آن محلول است و میتواند جذب کلسترول را در دستگاه گوارش کاهش دهد. ترکیبات گیاهی فیتواسترول طبیعی در کره بادامزمینی وجود دارند و مانع جذب کلسترول در بدن میشوند. کره بادامزمینی یک خوراکی پرکالری است، پس باید حواستان به مقدار مصرف باشد و بدانید که یک وعده استاندارد معادل دو قاشق غذاخوری است. به گزارش «ایتینگول»، کره بادامزمینی اگر به شکل طبیعی و بهاندازه مصرف شود، نه تنها دشمن قلب نیست بلکه میتواند به کاهش کلسترول بد، افزایش کلسترول خوب، بهبود نسبت کلسترول و در کل به سلامتی قلب کمک کند و بخشی خوشایند و سالم از رژیم غذایی روزانه باشد.
۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
کد خبر: ۱۷٬۱۴۲
کره بادامزمینی اگر طبیعی و بدون افزودنی باشد میتواند به کاهش کلسترول بد (LDL)، افزایش کلسترول خوب (HDL) و در نتیجه تقویت سلامت قلب کمک کند.

نظر شما