۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۱۷٬۸۹۷

با وجود تفاوت ظاهری در رنگ، ارزش غذایی هر دو نوع پیاز قرمز و سفید بسیار مشابه است.

آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

آگاه: کارشناسان تغذیه می‌گویند هر دو نوع پیاز قرمز و سفید سرشار از ترکیبات مفیدی هستند که بر سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی و حتی پیشگیری از سرطان تاثیرگذارند. با این حال پیاز قرمز از نظر دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری مانند «کورستین» و «آنتوسیانین» برتری دارد، در حالی‌ که پیاز سفید آسان‌تر هضم می‌شود و برای معده‌های حساس مناسب‌تر است.
   فواید پیاز قرمز
پیاز قرمز سرشار از آنتوسیانین‌هاست؛ ترکیبات آنتی‌اکسیدانی‌ که گفته می‌شود از قلب محافظت می‌کنند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند. این ترکیبات که در میوه‌های قرمز، بنفش و آبی مانند توت‌ها، انگور و آلبالو نیز وجود دارند، می‌توانند به مقابله با بیماری‌های مزمنی مانند پوکی استخوان، سرطان و بیماری قلبی کمک کنند.
   فواید پیاز سفید
پیاز سفید سرشار از ویتامین C، فولات و فیبر است. این ترکیب‌ها به عملکرد بهتر قلب کمک می‌کنند و خاصیت ضدباکتریایی دارند در نتیجه برای تقویت سیستم ایمنی هم مفیدند.
به گفته‌ کارشناسان، هر دو نوع پیاز برای رژیم‌های کاهش وزن مفیدند. پیاز قرمز خام، ترشی‌شده یا برشته، بدون افزودن چربی یا قند، طعمی غنی‌ به غذا می‌دهد. در عین حال، پیاز سفید هنگام پخت، پایه‌ای خوش‌عطر برای بسیاری از غذاهای خانگی سالم است.
هضم پیاز سفید آسان‌تر است، اما پیاز قرمز آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری دارد. از آنجا که این دو نوع پیاز در آشپزی کاربردهای متفاوتی دارند، بهترین کار این است که هر دو رنگ را در رژیم غذایی هفتگی‌تان بگنجانید؛ کاری ساده که بدن‌ شما قدردان آن خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.