آگاه: به نقل از نیوز مدیکال نت، پژوهشگران «دانشگاه واشنگتن» برای تعیین این که آیا نورونهای AgRP در افزایش قندخون موشهای مبتلا به دیابت نقش دارند یا خیر، از یک روش پرکاربرد برای بیان سم کزاز توسط نورونهای AgRP استفاده کردند. این روش مانع از ارتباط نورونها با سایر نورونها میشود. دکتر «مایکل شوارتز»(Michael Schwartz) متخصص غدد درونریز دانشگاه واشنگتن و از پژوهشگران این پروژه گفت: نورونهای AgRP نقش بسیار مهمی در هایپرگلیسمی و دیابت نوع ۲ دارند.
این مداخله به طور غیرمنتظرهای قندخون بالا را برای ماهها به حالت عادی برگرداند، اما هیچ تاثیری بر وزن بدن یا مصرف غذا نداشت.
به گفته شوارتز، دانشمندان تاکنون تصور میکردند که مغز هیچ نقشی در دیابت نوع دو ندارد. وی افزود: پژوهش ما این موضوع را به چالش میکشد و از دانش متعارف درباره علل دیابت، فاصله گرفته است. شوارتز خاطرنشان کرد: بررسیهای بیشتری درباره چگونگی تنظیم فعالیت این نورونها و این که چگونه آنها در وهله اول بیشفعال میشوند، مورد نیاز است. پس از پاسخدادن به این پرسشها میتوان یک رویکرد درمانی را برای آرامکردن آنها ایجاد کرد.
این پژوهش در «Journal of Clinical Investigation» به چاپ رسید.
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۱۳٬۰۵۱
بررسی جدید پژوهشگران «دانشگاه واشنگتن» نشان میدهد که کلید درمان موفقیتآمیز دیابت نوع ۲ ممکن است تمرکز بر نورونهای مغز باشد، نه صرفا تمرکز بر چاقی یا مقاومت به انسولین.

نظر شما