پژوهشگران می‌گویند ارتباط شگفت‌انگیزی میان یک ماده مغذی کلیدی به نام «کولین»، چاقی و خطر آلزایمر وجود دارد.

ارتباط شگفت‌انگیز میان یک ماده مغذی کلیدی، چاقی و خطر آلزایمر

آگاه: طبق یک مطالعه جدید، ترکیبی از چاقی و سطح پایین یک ماده مغذی به نام کولین می‌تواند در تسریع پیری مغز و به طور بالقوه برخی محرک‌های اولیه بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر نقش داشته باشد.
به نقل از اس‌ای، به گفته محققان به رهبری تیمی از دانشگاه ایالتی آریزونا (ASU)، «کولین» به عنوان یکی از حیاتی‌ترین مواد مغذی برای یک بدن سالم به خوبی شناخته شده است، بنابراین کمبود آن، همراه با استرس‌های مرتبط با چاقی ممکن است مدت‌ها قبل از بروز علائم واقعی، به عنوان علائم هشداردهنده برای زوال شناختی عمل کند.
رامون ولاسکوئز، متخصص نوروبیولوژی از ASU می‌گوید: این تحقیق به شواهد رو به رشدی مبنی بر اینکه «کولین» یک نشانگر ارزشمند برای اختلال عملکرد متابولیک و مغز است، می‌افزاید و اهمیت مصرف روزانه کافی را تقویت می‌کند، زیرا برای سلامت انسان ضروری است.
وی افزود: چندین گزارش جدید که در این ماه منتشر شده است، ارتباط بیشتر کاهش سطح «کولین» در خون را با تغییرات رفتاری، از جمله اضطراب و اختلال حافظه و همچنین اختلال عملکرد متابولیک گسترده‌تر نشان می‌دهد.
جسیکا جاد، متخصص علوم اعصاب رفتاری در دانشگاه ایالتی آریزونا می‌گوید: نتایج ما نشان می‌دهد که در بزرگسالان جوان، سلامت متابولیک خوب و کولین کافی به سلامت عصبی کمک می‌کند و زمینه را برای پیری سالم فراهم می‌کند.
در حالی که کبد مقدار کمی «کولین» به طور طبیعی تولید می‌کند، میزان مصرف توصیه شده روزانه را می‌توان به راحتی با خوردن تخم‌مرغ، ماهی، مرغ، لوبیا و سبزیجات خانواده کلم مدیریت کرد.
این پژوهش در مجله Aging and Disease منتشر شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.