آگاه: متخصصان دانشگاه تافتس بوستون در مطالعهای مدعی شدند که نوشیدن یک تا دو فنجان قهوه کافئیندار در روز با کاهش خطر مرگ بر اثر هر علتی، بهویژه مرگ ناشی از بیماریهای قلبی - عروقی مرتبط است.
آنها دریافتند که قهوه سیاه و قهوه با مقادیر کم شکر و مقادیر کمچربی اشباعشده، با کاهش ۱۴ درصدی خطر مرگ مرتبط است. اما این ارتباط برای قهوهای که مقادیر زیادی شکر و چربی اشباعشده داشت، مشاهده نشد. «فانگ فانگ ژانگ»، دارنده کرسی استادی در دانشکده فریدمن در اظهاراتی گفت: قهوه یکی از نوشیدنیهای پرمصرف جهان است و باتوجهبهاینکه تنزدیکا نیمی از بزرگسالان آمریکایی گزارش میدهند که دستکم یک فنجان در روز مینوشند، مهم است بدانیم این موضوع چه معنایی برای سلامت دارد. فواید قهوه برای سلامتی ممکن است به ترکیبات زیستفعال آن نسبت داده شود، اما نتایج ما نشان میدهد که افزودن شکر و چربی اشباع [شده] ممکن است فواید آن در کاهش مرگومیر را کاهش دهد.
ژانگ، نویسنده ارشد مطالعهای بود که با حمایت موسسه ملی سلامت ایالات متحده آمریکا (NIH) انجام و روز گذشته در مجله «تغذیه» (Nutrition) منتشر شد. در نهایت، آنها دریافتند نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه با کاهش ۱۶ درصدی خطر مرگ مرتبط است. این خطر با نوشیدن دو تا سه فنجان کمی افزایش یافت، اما افزایش بیشتر تعداد فنجانها اثر فزایندهای نداشت و ارتباط بین قهوه و کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی - عروقی، زمانی که مصرف قهوه بیش از سه فنجان در روز بود، ضعیفتر شد.
۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
کد خبر: ۱۴٬۳۰۵
برخی متخصصان تغذیه و سلامت میگویند نوشیدن قهوه ممکن است با کاهش خطر مرگ مرتبط باشد.

نظر شما