آگاه: به نقل از مدیسن نت، خوردن روزانه یک فنجان لوبیا، سلامت گروه کوچکی از افراد مبتلا به پیشدیابت را بهطور قابلتوجهی بهبود بخشید - وضعیتی که در آن سطح بالای قند خون تنزدیکا باعث دیابت نوع دو میشود. «مورگان اسمیت»، محقق ارشد در موسسه فناوری ایلینوی، در یک بیانیه خبری گفت: «مطالعه ما نشان داد که مصرف لوبیا به کاهش قابلتوجه کلسترول و کاهش التهاب در افراد مبتلا به پیشدیابت کمک میکند، اگرچه سطح گلوکز تغییر نکرد.»
اسمیت گفت: «این خبر خوبی است، زیرا افراد مبتلا به پیشدیابت اغلب کلسترول بالا و التهاب مزمن دارند که هر دو خطر ابتلا به سایر مشکلات مزمن سلامتی مانند بیماری قلبی را افزایش میدهند.» برای این مطالعه، محققان بهطور تصادفی ۷۲ نفر را برای خوردن لوبیا سیاه، نخود یا برنج به مدت ۱۲ هفته تعیین کردند. نتایج نشان میدهد که نخود باعث کاهش قابلتوجه کلسترول کل در افراد شده است. به همین ترتیب، لوبیا سیاه باعث کاهش نشانگرهای التهابی خون شد. اسمیت گفت: «مطالعه ما مزایای مصرف لوبیا را در بزرگسالان مبتلا به پیشدیابت نشان داد، اما این ماده غذایی گزینه بسیار مفید و خوبی برای همه افراد است.»اسمیت گفت: «راههای زیادی برای گنجاندن لوبیا در رژیم غذایی منظم شما بهعنوان روشی مقرونبهصرفه برای حمایت از سلامت کلی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن وجود دارد. میتوانید آنها را مخلوط کنید تا به پایه سوپ غلظت بیشتری بدهید، بهعنوان چاشنی سالاد اضافه کنید یا آنها را با سایر غلات مانند برنج یا کینوا ترکیب کنید.» محققان در ادامه قصد دارند بررسی کنند که چگونه خوردن لوبیا بر سلامت روده تاثیر میگذارد.
۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
کد خبر: ۱۴٬۵۹۳
یک مطالعه جدید میگوید لوبیا میتواند برای سلامتی، یک جادویی خالص باشد.

نظر شما