آگاه: به گفته کارشناسان، باید به زمان دمکردن، دما و مقدار برگ چای مورد استفاده توجه کنید. پنج اشتباه رایج وجود دارد که برای نوشیدن چای سالم و مفید باید از آنها اجتناب کنید:
دمکردن چای غلیظ: توصیه میشود برای هر فنجان از یک قاشق چایخوری برگ چای استفاده کنید و برای مقادیر بیشتر، یک قاشق چایخوری اضافی. چای بسیار غلیظ حاویدرصد بالایی از کافئین است که میتواند سیستم عصبی را بیش از حد تحریک کند و تانن دارد که میتواند منجر به اختلالات روده و یبوست شود. همچنین یک ادرارآور قوی است، بنابراین بهتر است از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید.
دمکردن چای برای مدت طولانی، بهخصوص چای کهنه: چای کهنه بیشتر فواید سلامتی خود را از دست میدهد و همچنین به میکروارگانیسمهای بیماریزا اجازه رشد میدهد که میتوانند باعث مشکلات سلامتی شوند. بنابراین، بهتر است هر بار چای تازه تهیه کنید.
نوشیدن چای بسیار داغ: نوشیدنیهای بسیار داغ، غشاهای مخاطی گلو، مری و معده را تحریک میکنند که میتواند منجر به ایجاد زخم شود و خطر عفونت و ایجاد تومورهای بدخیم را افزایش دهد.
نوشیدن چای با معده خالی: توصیه میشود نیمساعت پس از غذاخوردن چای بنوشید، زیرا باعث هضم غذا میشود و به سرعت بخشیدن به سوختوساز بدن کمک میکند. نوشیدن آن با معده خالی میتواند به دلیل اثر گرسنگیآور عصاره برگ چای، اشتها را سرکوب کند.
نوشیدن چای بلافاصله پس از غذاخوردن: برخی اجزای چای ممکن است مانع جذب پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی مهم شوند، بنابراین بهتر است نیم ساعت پس از غذاخوردن صبر کنید و سپس چای بنوشید.
۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
کد خبر: ۱۵٬۴۵۵
چای کهنه بیشتر فواید سلامتی خود را از دست میدهد و همچنین به میکروارگانیسمهای بیماریزا اجازه رشد میدهد که میتوانند باعث مشکلات سلامتی شوند. چای یک نوشیدنی سالم و معطر است و بسیاری از مردم عادت دارند آن را بعد از غذا بنوشند. با این حال اگر برخی اشتباهات رایج را مرتکب شوید، این اشتباهات میتواند برای سلامتی مضر باشد.

نظر شما