آگاه: املیا کریستی میلر، کارشناس آشپزی و نویسنده کتاب «دستور طبخ خوشمزه حبوبات که عاشقشان میشوید» در مصاحبهای با روزنامه ایندیپندنت بریتانیا میگوید: حبوبات راهحل همه این چالشها هستند: برای سلامتی، برای روده و برای سیاره زمین.
میلر اذعان میکند که حبوبات به دلیل فیبر بالایشان، چیزی را ارائه میدهند که هیچ رژیم غذایی دیگری نمیتواند ارائه دهد. فیبری که برای باکتریهای روده، تثبیت انرژی و ثبات خلق و خو ضروری و مفید است. او اضافه میکند حبوبات که سالها بیمزه و نچسب تلقی میشدند، اکنون ارزش غذایی بالایشان ثابت شده است. وی تأکید میکند جایگزینی یک وعده غذایی گوشتی در هفته با حبوبات میتواند تفاوت واقعی در سلامت شما ایجاد کند.
طبق گزارش بنیاد غذای پایدار بریتانیا، مصرفکنندگان آگاهی دارند که حبوبات:
بسیار مغذی، منبع عالی پروتئین، فیبر، اسیدهای آمینه و ریزمغذیها هستند.
نسبتاً ارزان، به راحتی در دسترس و با ماندگاری طولانی هستند.
سازگار با محیط زیست هستند، زیرا نیتروژن را در خاک تثبیت میکنند و زمین حاصلخیزی را برای محصولات بعدی باقی میگذارند.
دادهها نشان میدهد میانگین مصرف فردی حبوبات در اروپا ۷ گرم، در ایالات متحده حدود ۹.۳ گرم، در آسیای جنوبی ۳۳ گرم و در آمریکای لاتین و کارائیب ۳۴ گرم در روز است. همچنین میانگین مصرف سرانه جهانی حبوبات برای هر فرد ۲۱ گرم در روز است.
منبع: الجزیره
نظر شما