۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۱۸٬۷۹۶

پس از دهه‌ها دست و پنجه نرم کردن با رژیم‌های غذایی، افزایش هزینه‌های زندگی و نگرانی فزاینده درباره تغییرات اقلیمی، به نظر می‌رسد ما به آنچه اجدادمان مدت‌ها پیش متوجه شده بودند، بازگشته‌ایم: راه حل همیشه در آشپزخانه‌های ما بوده است. در عصری که موجی از علاقه به سلامت عمومی، به ویژه سلامت روده، با جستجوی گزینه‌های غذایی پایدارتر تلاقی می‌کند، حبوبات، آن غلات ساده، ارزان و مغذی، به نمادی از یک تحول بزرگ در نحوه تفکر و دیدگاه ما نسبت به غذا تبدیل شده‌اند.

قهرمانان جدید در نبرد برای تغذیه سالم

آگاه: املیا کریستی میلر، کارشناس آشپزی و نویسنده کتاب «دستور طبخ خوشمزه حبوبات که عاشقشان می‌شوید» در مصاحبه‌ای با روزنامه ایندیپندنت بریتانیا می‌گوید: حبوبات راه‌حل همه این چالش‌ها هستند: برای سلامتی، برای روده و برای سیاره زمین.
میلر اذعان می‌کند که حبوبات به دلیل فیبر بالایشان، چیزی را ارائه می‌دهند که هیچ رژیم غذایی دیگری نمی‌تواند ارائه دهد. فیبری که برای باکتری‌های روده، تثبیت انرژی و ثبات خلق و خو ضروری و مفید است. او اضافه می‌کند حبوبات که سال‌ها بی‌مزه و نچسب تلقی می‌شدند، اکنون ارزش غذایی بالای‌شان ثابت شده است. وی تأکید می‌کند جایگزینی یک وعده غذایی گوشتی در هفته با حبوبات می‌تواند تفاوت واقعی در سلامت شما ایجاد کند.

طبق گزارش بنیاد غذای پایدار بریتانیا، مصرف‌کنندگان آگاهی  دارند که حبوبات:
 بسیار مغذی، منبع عالی پروتئین، فیبر، اسیدهای آمینه و ریزمغذی‌ها هستند.
 نسبتاً ارزان، به راحتی در دسترس و با ماندگاری طولانی هستند.
 سازگار با محیط زیست هستند، زیرا نیتروژن را در خاک تثبیت می‌کنند و زمین حاصلخیزی را برای محصولات بعدی باقی می‌گذارند.
داده‌ها نشان می‌دهد میانگین مصرف فردی حبوبات در اروپا ۷ گرم، در ایالات متحده حدود ۹.۳ گرم، در آسیای جنوبی ۳۳ گرم و در آمریکای لاتین و کارائیب ۳۴ گرم در روز است. همچنین میانگین مصرف سرانه جهانی حبوبات برای هر فرد ۲۱ گرم در روز است.
منبع: الجزیره

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.