۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
کد خبر: ۱۳٬۶۹۰

 یک بررسی جدید که در مجله «نیچر فود»‌ (Nature Food) منتشر شد، نتیجه‌گیری می‌کند افرادی که طیف متنوعی از مواد غذایی سرشار از مولکول‌های فلاونوئیدی مصرف می‌کنند، ممکن است برای ابتلا به بیماری‌های مزمن با خطر کمتری روبه‌رو باشند و احتمال بیشتری وجود داشته باشد که طولانی‌تر عمر کنند.

یک رژیم غذایی برای افزایش طول عمر

آگاه: دانشمندان از جمله متخصصانی از دانشگاه کویینز بلفاست، می‌گویند که مصرف منابع غذایی حاوی فلاونوئیدها مانند چای، توت‌ها، شکلات تلخ و سیب‌ها می‌تواند از بروز بیماری‌هایی مانند دیابت نوع دو، سرطان، بیماری‌های قلبی و بیماری‌های عصبی جلوگیری کند. «ایدین کسیدی» توضیح می‌دهد: از مدت‌ها قبل می‌دانستیم که مصرف بیشتر فلاونوئیدهای رژیمی که زیست‌فعال‌های قوی و طبیعی در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها به شمار می‌روند، می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع دو و نیز بیماری‌های مغزواعصاب مانند پارکینسون را کاهش دهد. وی افزود: همچنین بر اساس داده‌های آزمایشگاهی و مطالعات بالینی می‌دانیم که فلاونوئیدهای مختلف به شیوه‌های متفاوتی عمل می‌کنند؛ برخی به بهبود فشارخون کمک می‌کنند، برخی دیگر در کنترل سطح کلسترول نقش دارند و التهاب را کاهش می‌دهند.
به گزارش ایندیپندنت، مولکول‌های فلاونوئیدی در بلوبری‌ها، توت‌فرنگی‌ها، پرتقال‌ها، سیب‌ها، انگورها و همچنین چای و شکلات تلخ به‌وفور یافت می‌شوند. «تیلمان کوهن»، نویسنده این مقاله می‌گوید: خوردن میوه‌ها و سبزیجات در رنگ‌های متنوع از جمله آنهایی که سرشار از فلاونوئیدند، سبب می‌شود به احتمال بیشتری ویتامین‌ها و مواد مغذی لازم برای حفظ سبک زندگی سالم را دریافت کنید.
دکتر کسیدی می‌گوید: این نتایج پیام روشنی برای بهداشت عمومی است و نشان می‌دهند که تغییرات ساده و قابل‌دستیابی در رژیم غذایی، مانند نوشیدن بیشتر چای و خوردن بیشتر توت‌ها و سیب‌ها می‌تواند به افزایش تنوع و میزان مصرف مواد غذایی سرشار از فلاونوئیدها کمک کند و احتمالا در درازمدت، وضعیت سلامتی را بهبود ببخشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.