آگاه: چای سبز برخلاف قهوه یا حتی چای سیاه، فقط مقدار کمی کافئین ـ بین ۳۰ تا ۵۰ میلیگرم در هر فنجان ـ دارد. بنابراین میتوان بدون نگرانی از عوارض جانبی احتمالی ناشی از نوشیدن بیش از حد چای مانند بیقراری یا افزایش ضربان قلب، از مزیتهای چای سبز بهرهمند شد.
در ادامه به چند مورد از فواید این نوشیدنی خواهیم پرداخت:
چای سبز مقدار قابلتوجهی آنتیاکسیدان دارد که در کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب، عوامل خطر در ابتلا به سرطان، موثرند. چای سبز ۳۰ درصد از انواع پلیفنولها را دارد؛ گروهی از فلاوانولها که سرشار از آنتیاکسیداناند. چای سبز بهطور خاص با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان، سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ مرتبط است.
دیابت نوع ۲ یکی از شایعترین بیماریهاست که هر ساله میلیونها نفر در سراسر جهان به آن مبتلا میشوند. وقتی فردی به دیابت نوع ۲ مبتلاست، سلولهای بدنش به طور طبیعی به انسولین پاسخ نمیدهند که مقاومت به انسولین ایجاد میکند.
به گزارش ایندیپندنت، کافئین موجود در چای سبز به عنوان یک محرک عمل میکند که تحقیقات نشان میدهند میتواند به سوزاندن چربی کمک کند.
چای سبز از فلاونوئیدها سرشار است؛ گروهی از مواد طبیعی که معمولا در میوهها، سبزیجات و چای یافت میشوند. این فلاونوئیدها میتوانند با کاهش التهاب، کاهش سطح کلسترول خون و موارد دیگر در بهبود سلامت قلب نقش مهمی ایفا کنند.
۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
کد خبر: ۱۶٬۷۱۸
چای سبز به دلیل فوایدی برای سلامتی از جمله تقویت قلب، کمک به کنترل وزن و همچنین خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی که کاهش خطر ابتلا به سرطان را به همراه دارد، شناخته شده است.

نظر شما