لبو، خوراکی خوش‌رنگ و پرخاصیت زمستانی، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و نقشی موثر در تقویت قلب، کبد و سلامت عمومی بدن دارد.

بمب سلامتی پاییزی با خواص شگفت‌انگیز برای قلب

آگاه: لبو یکی از خوراکی‌های خوش‌طعم و پرخاصیت فصل سرد سال است که نه‌تنها به‌دلیل رنگ جذاب و طعم دلنشینش محبوب است، بلکه منبعی غنی از مواد مغذی و ترکیبات مفید برای بدن محسوب می‌شود و این گیاه ریشه‌ای سرشار از فولات، منگنز، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است. همچنین وجود ترکیباتی مانند پپتین و تریپتوفان در لبو باعث آرامش ذهن و کاهش علائم افسردگی می‌شود.
  برای سلامت قلب و فشار خون: آب لبو یکی از موثرترین نوشیدنی‌های طبیعی برای تقویت سلامت قلب و کنترل فشار خون به شمار می‌رود. 
 برای کمک به بیماران دیابتی: لبو حاوی ترکیبی به نام «آلفالیپوئیک‌اسید» است که نوعی آنتی‌اکسیدان قوی محسوب می‌شود. این ماده می‌تواند با کاهش سطح گلوکز خون و افزایش حساسیت سلول‌ها به انسولین، نقش موثری در کنترل دیابت ایفا کند. 
  خواص لبو برای نوزادان و کودکان: لبو در نوزادان و کودکان خطر ابتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن را کاهش داده و زردی و هپاتیت را درمان می‌کند. لبو گردش خون در مغز را افزایش داده و باعث تقویت حافظه در نوزادان و کودکان می‌شود.
  کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از سرطان: چغندر دارای ماده‌ای به نام کولین است که می‌تواند حرکات عضلانی، خواب، یادگیری و حافظه را تقویت کند. این مواد مغذی با جذب چربی باعث انتقال امواج عصبی شده و التهاب مزمن را کاهش می‌دهد.
  کمک‌کننده در پیشگیری از سرطان: رنگ خاص و درخشان لبو به‌دلیل وجود ترکیبی طبیعی به نام «بتالائین» است. این ترکیب از آنتی‌اکسیدان‌های قوی محسوب می‌شود و می‌تواند از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت کند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.