آگاه: آیا تابهحال به این موضوع فکر کردهاید که چه زمانی بهترین موقع برای صرف سالاد است؟ آیا باید سالاد را قبل از غذا، همراه غذا یا بعد از غذا خورد؟ سالاد در کشورهای مختلف در زمانهای مختلفی خورده میشود. مثلا در کشور آمریکا رایج است که سالاد را قبل از وعده اصلی میل میکنند. مطالعات در سال ۲۰۱۲ نشان میدهد که مصرف سالاد قبل از وعده اصلی غذا، مصرف سبزیجات را تا ۲۳درصد افزایش میدهد. مخصوصا اینکه از هر ۱۰ نفر انسان جوان، فقط یک نفر آنها بهاندازه کافی میوه و سبزیجات را در طول روز مصرف میکنند. به همین دلیل با این روش میتوان حداقل یک یا دو فنجان میوه را به صورت روزانه و دو الی سه فنجان سبزیجات را به صورت روزانه مصرف میکنند.
فواید مصرف سالاد
فیبر: فیبر به کاهش کلسترول کمک میکند و برای گوارش و جلوگیری از یبوست مفید است.
کاهش وزن: غذاهای حاوی فیبر میتواند به شما در طولانیمدت احساس سیری دهد و باعث شود که کمتر غذا بخورید.
ویتامینها و مواد معدنی: آنتیاکسیدانها مثل ویتامین ث، فولیکاسید، لیکوپن و آلفا و بتاکاروتن میتواند شما را از بیماریهای ویروسی مخصوصا سرطان محفوظ نگه دارد.
اگر قصد کاهش وزن دارید، اول سالاد (با محدودیت کالری ۱۵۰ یا کمتر) میل کنید که احساس سیری به شما میدهد و میزان مصرف کالری را در ادامه کاهش میدهد.
اگر فرزند دارید و بهعنوان والدین میخواهید مطمئن شوید که دوز کافی ویتامین و مواد معدنی را بهطور طبیعی به او برسانید، همیشه سالاد را در وعدههای غذایی او جای دهید، مخصوصا زمانهایی که واقعا گرسنه هستند. البته سالادی که به کودک خود میدهید، علاوه بر کاهوی تازه باید با مواد مغذی مثل نخودفرنگی نیز همراه باشد.
نظر شما