۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
کد خبر: ۱۶٬۱۸۵

با شروع فصل پاییز و فراوان‌شدن میوه‌های تازه، نارنگی به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها تبدیل شده است؛ میوه‌ای کوچک، خوش‌طعم و آبدار که نه تنها انرژی‌بخش است، بلکه خواص درمانی شگفت‌انگیزی دارد.

میوه‌ کوچکی که علاج چند بیماری است

آگاه: در روزهای پاییزی که بازار میوه‌های تازه و خوش‌طعم رونق می‌گیرد، نارنگی یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌هاست و این میوه کوچک، خوش‌طعم و آبدار، نه‌تنها انرژی‌بخش است بلکه خواص درمانی متعددی نیز دارد که دانشمندان و کارشناسان تغذیه بر آن تاکید دارند.
یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های نارنگی، میزان بالای ویتامین C آن است. این ویتامین، نقش حیاتی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و می‌تواند بدن را در برابر سرماخوردگی‌ها و عفونت‌ها مقاوم کند. همچنین ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است که سلول‌ها را در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و روند پیری پوست را کند می‌کند.
تقویت قلب و سلامت عروق با نارنگی: مطالعات متعدد نشان می‌دهد مصرف منظم نارنگی، می‌تواند به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک کرده و فشار خون را متعادل نگه دارد.
برای جلوگیری از دیابت: برخی محققان دانشگاه غربی انتاریو، معتقدند که نارنگی منبع کاملی از ترکیبات فلانوییدی به نام نوبیلتین است. این عنصر باعث سوزاندن چربی و جلوگیری از تولید چربی می‌شود. بنابراین، می‌تواند از بیماری ناشی از چاقی، مانند دیابت نوع ۲ جلوگیری کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.