آگاه: همچنین مطالعات اخیر نشان میدهد که ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در عناب، به مقابله با رادیکالهای آزاد و کاهش روند پیری سلولی کمک میکنند. این میوه به دلیل خاصیت ملین، برای بهبود یبوست نیز کاربرد دارد و میتواند گزینهای طبیعی برای حفظ سلامت پوست باشد.
ـ خواص عناب برای دیابتیها: میوه عناب میتواند بهعنوان یک غذای سالم مورد توجه قرار گیرد؛ زیرا همه محتویات فیبرهای غذایی و فروکتوز موجود در آن میتواند با آهستهکردن هضم غذا به کنترل قندخون کمک کند.
ـ خواص عناب برای تقویت سیستم ایمنی بدن: عناب غنی از ویتامین C است. تحقیقات نشان داده است که قسمت گوشتی میوه عناب حاوی بیشترین میزان ویتامین C است و همین امر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
ـ عناب برای بهبود درد مفاصل: عناب منبع بسیار خوبی از منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی نیز بهحساب میآید و در بهبود درد مفاصل موثر است.
ـ کاربرد عناب در صنایع غذایی و دارویی: بهدلیل مواد قندی موجود در عناب از آن در پخت کمپوت و شیرینی استفاده میشود.
عناب تازه بخوریم یا خشک؟
میوه عناب فواید زیادی دارد که این فواید با خشکشدن از بین نمیروند و میتوان از میوه خشکشده و حتی برگهای آن نیز برای درمان بیماریهای مختلف بهره برد. میوه عناب تازه ممکن است در صورت نگهداری نامناسب، چند روز پس از چیده شدن دچار آسیب و فساد شود و بنابراین برای نگهداری طولانیمدت عناب میتوان از نوع خشک آن استفاده کرد.
نظر شما