آگاه: به گزارش سایتکدیلی، یک کارآزمایی بالینی دیگر نیز نشان داد ترکیبات موجود در آبهندوانه میتوانند به بهبود عملکرد رگهای خونی در شرایط افزایش قند خون کمک کنند. با وجود مواد مغذی مانند لیکوپن، ال - سیترولین و ویتامین C، این میوه پررنگ بهعنوان یک همراه همیشگی برای سلامت قلب و بهبود کیفیت رژیم غذایی شناخته میشود.
ـ هندوانه: بمب مواد مغذی: یک مطالعه که بهتازگی در مجله Nutrients بهمنظور بررسی دادههای نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه (NHANES) منتشر شد، ارتباط آشکاری بین مصرف هندوانه و بهبود کیفیت تغذیه در کودکان و بزرگسالان یافته است. براساس یافتههای این تحقیق، افرادی که هندوانه میخوردند، رژیم غذایی باکیفیتتری داشتند؛ بهویژه مصرف فیبر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین A در آنها بیشتر بود.
ـ فواید هندوانه برای سلامت قلب: در مطالعه دیگری که در مجله Nutrients منتشر شد، تاثیر آبهندوانه بر عملکرد رگهای خونی در شرایط افزایش قندخون (هایپرگلایسمی) موردبررسی قرار گرفت.
ـ مواد مغذی تقویتکننده سلامت قلب و متابولیسم: دکتر جک لوسو، استاد دانشکده علوم تغذیه دانشگاه ایالتی لوئیزیانا میگوید این مطالعه به شواهد موجود درباره فواید مصرف منظم هندوانه برای سلامت قلب و متابولیسم رسیده است.
ـ جبران کمبود مصرف دیگر میوهها با خوردن هندوانه: دستورالعملهای غذایی آمریکا (DGA) مصرف روزانه ۱.۵ تا ۲.۵ فنجان میوه را توصیه میکنند، اما در حال حاضر بزرگسالان و کودکان آمریکایی تنها نیمی از این مقدار را مصرف میکنند. هندوانه یک میوه مغذی و منبع عالی ویتامین C (۲۵ درصد ارزش روزانه)، ویتامین B۶ (هشت درصد ارزش روزانه) و یک راه خوشمزه برای هیدراته ماندن (۹۲ درصد آب) با تنها ۸۰کالری در هر وعده دو فنجانی است. بهاینترتیب، مصرف هندوانه بهتنهایی میتواند بخش زیادی از کمبود ویتامین و آب موردنیاز بدن را جبران کند.
۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
کد خبر: ۱۴٬۵۹۲
تحقیقات جدید نشان میدهد هندوانهتنها یک میانوعده آبرسان تابستانی نیست، بلکه ممکن است سلامت قلب را تقویت کند و کیفیت تغذیه را بهبود بخشد.

نظر شما